Google+

vineri, 13 decembrie 2013

Băsescu dispus să transfere în vacanța de iarnă parlamentari nord-coreeni pentru că se lasă executați fără să cârâie

Execuția unchiului liderului nord-coreean Kim Jong-un l-a marcat astăzi profund pe Traian Băsescu, care s-a declarat mișcat până la lacrimi de faptul că, înainte de a fi executat, omul de stat nord-coreean nu a făcut nici măcar un tur pe la televiziunile nord-coreene pentru a-și bălăcări nepotul călău.

În acest context, președintele Băsescu și-a anunțat decizia ca în vacanța de iarnă să transfere în Parlamentul României câteva sute de stranieri nord-coreeni. Motivul este simplu: chiar dacă și aceștia își mai atribuie din când în când supra-imunitate, dovada cândva vie fiind chiar unchiul lui Kim Jong-un, când sunt executați nu zic nici „mârr”.

„Păi la noi, dacă aș decide nu să execut, ci să bag la pârnaie un bandit din Parlament, în 10 minute ar fi în studioul Antenei 3. Unchiul lui Kim Jong-un nici măcar la televiziunea națională nord-coreeană nu s-a dus să-și bălăcărească nepotul după ce acesta l-a condamnat la moarte. Mare om, mare caracter!”, a comentat președintele Traian Băsescu.

2 comentarii:

  1. Eu i-as executa pe parlamentari, dar nu oricum, i-as executa siluit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scandal mare la Cotroceni dupa ce presedintele, in loc sa initieze o procedura transparenta de licitatie publica pentru inlocuirea parlamentarilor, i-a dat contractul lui Breivik prin negociere directa!

    RăspundețiȘtergere