Google+

marți, 5 noiembrie 2013

13 sfaturi norocoase pe care e bine să la urmezi în caz de cutremur devastator



1. În caz de cutremur, nu vă pierdeți cu fierea. Cei care se pierd cu fierea riscă să facă criză de bilă.

2. Dați rapid fuga pe scări până în fața blocului pentru a vedea dacă are bulină roșie. Dacă nu are, este bine, căci măcar puteți reproșa Primăriei dărâmarea blocului.

3. Stați departe de orice obiect ar putea să cadă: dulap, geam, meteorit, Guvern, piață valutară. Spre deosebire de cutremurul din 1977, biblioteca nu mai reprezintă acum un pericol. Nimeni nu mai ține așa ceva în casă.

4. Înjurați de morții mă-sii cât se poate de tare. Vecinii de sus vă vor auzi, vor înceta să facă sex și astfel cutremurul va înceta.

5. Dacă dormi, fă tot posibilul să nu te trezești. Măcar să mori liniștit în somn, ca bunicul tău, iar nu urlând, ca pasagerii lui.

6. Stai în permanență cu telefonul lângă tine. În caz contrar, riști ca prietenii de pe Facebook să facă mișto de tine că nu ai poze cu cutremurul.

7. Dacă ești în mașină și nu te vei opri imediat într-un loc sigur, atunci sigur o să te oprești într-un alt loc.

8. Dacă te surprinde cutremurul în mijlocul pădurii, evită copacii.

9. Dacă ești pe WC, este bine. Studiile au arătat că cetățenii surprinși de cutremur pe WC sunt cei mai curajoși, fiind practic singurii care nu se cacă pe ei de frică.

10. Pregătiți-vă minuțios în fiecare cameră câte un loc în care să vă adăpostiți în caz de cutremur. Cel mai bine ar fi să vă alegeți drept adăpost lada frigorifică. La morgă tot așa se țin oamenii.

11. Pornește imediat televizorul pe Antena 3, România TV sau B1 TV. Prostia altuia mai mare ca a ta te poate binedispune chiar și în caz de cutremur.

12. Dacă ai casa ipotecată la bancă, fii fericit! Odată cu casa, scapi și de ipoteca de pe ea.

13. Cutremurul nu este atât de inflexibil pe cât crezi. Dacă ți-e frică să cobori cu liftul, el îți lasă opțiunea de a coborî cu apartamentul.

4 comentarii:

  1. Stii care e culmea masturbarii? Faci o gaura in pamant, bagi penisul (daca esti erudit) sau poola (daca esti incult) in ea si astepti cutremurul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehei, greu cu masturbarea la români când ai WC-ul în fundul curții! Greu, dar dificil, vorba poetului.

      Ștergere
  2. Lupta-te cu masturbarea! Crede în biruinţă, nu-ţi fie frică! Trăieşte cu mentalitatea învingătorului! Pentru unii probabil căsătoria poate fi un mijloc de protecţie, dar dacă ei se căsătoresc fără să se pocăiască şi să primească eliberarea lui Dumnezeu, vor descoperi cu regret că ei duc păcatul masturbării în viaţa de familie şi consecinţele merg mai departe.
    “Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii…nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu”(1Corinteni 6:9)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum ar zice Fizz:

      Daca nu ei atunci cine
      Pot sa mosteneasca imparatia lui Dumnezeu mai bine?
      Daca nu acum atunci cand?
      Inainte de judecata de apoi numar pacatele in gand.

      Ștergere