Google+

vineri, 15 noiembrie 2013

România- pe ultimul loc în U.E. și la masturbarea pe cap de locuitor

Cercetătorii britanici au stabilit că România se află pe ultimul loc în U.E. și la masturbarea pe cap de locuitor. Explicația științifică a acestui fenomen, conform acelorași cercetători, reiese din rezultatele recensământului din 2011: aproximativ 40% dintre locuitorii României au încă buda în fundul curții.

„Te mai uiți la televizor la o curvă care prezintă știrile meteo, la alta care prezintă știrile sportive, îți mai vine să te masturbezi, dar până ajungi la buda din fundul curții, mai ales dacă mai sunt și -20 de grade afară, nu-ți mai stă capul la așa ceva”, a explicat un sătean din Olt de ce românii sunt pe ultimul loc în U.E. și la masturbarea pe cap de locuitor.

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată la așa ceva, cei mai puțini români care se masturbează trăiesc în județul Olt, straniul fenomen explicându-se prin aceea că în acest județ peste 70% dintre gospodării au WC-ul în fundul curții.

Singura șansă a României de a părăsi ultimul loc în U.E. la procentul de masturbare pe cap de locuitor este acceptarea cât mai rapidă în Uniune a Republicii Moldova, unde peste 50% dintre locuitori au buda în fundul curții. Mai mult, se pare că procentul mai mare de curve/ cap de locuitor din Republica Moldova atenuează și el fenomenul masturbatoriu- sunt de părere specialiștii britanici.

Din păcate sau din fericire, opinează aceiași specialiști, grație dotărilor precare din gospodăriile românilor, România nu va prinde niciodată din urmă la procentul de masturbare societățile labagiste avansate din nordul sau vestul Europei, axate pe un nivel de trai ridicat combinat cu continua degradare a noțiunii de „familie”.

Un comentariu:

  1. Nu reusesc sa-mi dau seama daca aceasta postare este de bine despre romani sau nu:)

    RăspundețiȘtergere