Google+

vineri, 22 noiembrie 2013

White Friday săptămâna viitoare în toate marile magazine din țară


Încurajați de imensul succes comercial obținut cu Black Friday, marii comercianți au decis astăzi ca vinerea viitoare să vină și în sprijinul celeilalte categorii de cocalari, organizând White Friday.

De White Friday prețurile tuturor produselor se vor dubla sau chiar tripla, permițându-li-se astfel cocalarilor dă valoare ca, achiziționând grămezi de produse la preț triplu față de cel umflat în mod normal, să-și etaleze bogăția în văzul întregii lumi.

Trebuia să dăm o șansă și acelui segment de populație pe care sociologii îl definesc drept categoria cocalarului potentat. Cocalarii potentați vor fi foarte fericiți când, după ce au plătit la casă, își vor putea face imediat poze pentru contul de Facebook: numai ei cu eticheta de preț și cu bonul fiscal. Magazinele noastre le pregătesc și alte surprize cocalarilor potentați: deja am organizat pentru White Friday un cor al pensionarilor care va fi amplasat la casele de marcat. În momentul în care cocalarul va scoate, cu o indiferență bine studiată în prealabil, banii din buzunar, corul pensionarilor va intona: “cine este azi baștan, barosan dă barosan?!” La sfârșitul zilei, fiecare pensionar din cor va fi răsplătit cu o pungă de pipote. De asemenea, am încheiat un contract cu celebrul fotbalist olandez Jan Cocalaar, care în ziua de White Friday va umbla prin magazine pentru a-i felicita pe cocalarii potentați pentru averea lor. La sfârșitul zilei vom organiza și un party pentru clienții noștri cocalari, party care se va numi sugestiv “White Friday for Black Crows”, a declarat Gioni Cavasache, patronul raioanelor de treninguri albe de lux din marile complexuri comerciale Jargonul Roșu și Zooropa.

La White Friday s-au înscris deja și marile lanțuri de benzinării, care mizează pe faptul că în acea zi posesorii de BMW X6, Audi Q7 și alte mașini la care se termină un rezervor întreg după ce ai accelerat o dată, nu vor rezista tentației de a se poza la pompă cu plinul făcut la preț triplu. 

De White Friday oi scoate și eu la vânzare câteva oi mai fițoase care mi-or dat unlike pe Facebook, damiei p*la”, i-a declarat reporterului nostru celebrul cioban Ghiță de la Jina.

10 comentarii:

  1. Pai miei nu mai are de unde sa scoata, ca i-a sacrificat Stuttgart pe toti:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa se faca in fiestecare vineri cate o zi de alta culoare, propun! Si cand se nimereste Pink Friday sa le dea Panteruta Roz m..e de 3 ori mai ieftin la toti politicienii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rău mai ești, măi, Iredentilă (deși după nume nu s-ar spune)! Ce ai cu bieții politicieni, nu te-a învățat mămica ta când erai mic că nu e frumos să faci mișto de persoane cu handicap?

    RăspundețiȘtergere
  4. După nume dl. I.R. Dentilă pare a fi stomatolog, nu? Ceea ce nu îl împiedică, corect de altfel, să aibe minimum un dinte sănătos sau echivalent împotriva politicienilor găunoşi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' halatu', halatu', cat e halatu'?

    RăspundețiȘtergere
  6. Patronu de marmote24 noiembrie 2012 la 23:36

    Am patru marmote angajate la negru, acum le-am controlat si ale dracu' nu terminasera de invelit ciocolata in staniol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glumiti! Sunt cetatean european si am drepturi!

      Ștergere
    2. Patronu de marmote24 noiembrie 2012 la 23:49

      I-am zis si eu asta unui functionar de la Administratia Financiara, iar el mi-a raspuns:
      "Cetatean european
      Ninge peste tine
      Ia mai du-te-n p.la mea
      Unde-i cald si bine!"

      Ștergere
    3. Pai daca ti-a zis asa, este foarte bine. Gandeste-te ca putea sa-ti zica altceva. Putea sa-ti zica, de exemplu, o strofa din Baudelaire si nu mai scapai viu. N-am auzit de nimeni care sa fi auzit o poezie de Baudelaire de la un functionar si sa fi scapat viu. E drept, nu am auzit nici de vreun functionar care sa fi recitat vreodata o poezie de Baudelaire.

      Ștergere
    4. Pai ar trebui sa stii ca functionarii de la Administratia Fianciara l-au detestat din frageda pruncie pe Baudelaire, ei recita numai din Emil Brumaru:
      "În curul tău căcatul stă moale și gălbui,
      beșica-ți este plină de al urinei ud,
      dar ochii, nori în gene, sunt ca ai nimănui,
      urechile, sub bucle, muzici cerești aud".

      Ștergere