Google+

vineri, 8 martie 2013

Mii de pelerini s-au strâns la locuința lui Mircea Diaconu după ce spiritul lui Hugo Chavez s-a reîncarnat în corpul acestuia



„Putem spune și noi să vă luați înapoi Carrefour și toate astea. Aveți nevoie de noi în Schengen? Ne sunați!”, le-a transmis astăzi capitaliștilor exploatatori vicepreședintele P.N.L., Mircea Diaconu*.

Cercetând fenomenul, zoologii au ajuns la concluzia că această declarație nu poate fi decât efectul reîncarnării lui Hugo Chavez în corpul lui Mircea Diaconu, ei așteptând cu deosebit interes științific următoarele declarații ale Mircea Diaconu conform cărora:

-instituțiile bancare străine trebuie naționalizate, ele contravenind doctrinei neo-liberale care se opune exploatării omului de către om (dar, pe 8 martie, permite totuși exploatarea omului de către femeie);

-Volkswagen să facă bine să deschidă în România o uzină de autovehicule pentru țărani. Producătorul german ar putea lua exemplu de la conaționalul său BMW, care de ani buni vinde în România mașini pentru toți țăranii;

-să se introducă un plan cincinal pentru firmele private, acestea urmând a beneficia de facilități fiscale dacă îl realizează, de exemplu, în numai 4 ani și 12 luni sau în numai 3 ani și 24 de luni;

-în cazul în care șeful său, Crin Antonescu, va fi ales Papă, cardinalii să-i permită să țină slujba duminicală în schimbul trei;

-în cazul în care va avea nevoie de un transplant de organ, Înalta Curte de Casație și Justiție să nu-l declare din nou incompatibil;

-următoarele progrese ale României pe MCV să fie prezentate Finlandei, Olandei și Germaniei de prietenul său Florin Piersic, deoarece după 3 zile de relatat progrese respectivele state ne vor ruga ele, contra unei clipe de liniște (dar nu la frontierele U.E.), să intrăm în Schengen.

Statele capitaliste din vestul Europei au luat act de declarația lui Hugo Diaconu Chavez și au promis că, într-adevăr, ne vor suna ele când vor avea nevoie de noi în Schengen. Deoarece nu sunt însă decât niște societăți decadente, care nu mai au multe minute, ele vor da numai un bip cand se va pune problema aderării României la Schengen, urmând ca noi să le sunăm înapoi.

16 comentarii:

  1. Hai sa va explic si voua de ce a bagat Abatele faza cu Volkswagen, deoarece, dupa cum stiti, eu sunt un fin si destept cunoscator al contextului politic international etc.
    Chavez le-a zis alora de la Toyota sa se care grabnic din Venezuela daca nu construiesc rapid acolo o uzina care sa fabrice vehicule Toyota pentru taranii venezueleni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crin va fi ales Papa, dar Papa-Lapte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rog decență! Fără poze indecente și fără conotații politice pe acest blog. Insist! Altfel, fără a precupeți niciun efort, voi fi nevoit să iau toate măsurile care se impun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote8 martie 2013 la 23:04

    Afara, afara, cu Carfuru' din tara!

    RăspundețiȘtergere
  5. fratele patronului de marmote8 martie 2013 la 23:05

    Fara banu-occidental, sugem p_la ideal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare postarea asta, zici ca e din "Romania Mare" sau "Tricolorul".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și un proverb în acest sens: „Câinele moare de drum lung, iar România Moare de grija altuia”.

      Ștergere
  7. Porumbel Ciripescu8 martie 2013 la 23:09

    Despre meciul cu Chelsea nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic, doar nu vrei să comentez o știre bună! Aici se împroașcă în lături doar cu lături, aici se promovează exclusiv estetica urâtului!

      Ștergere
  8. Eu am auzit ca Diaconu le-a cerut grupurilor BMW si Volkswagen sa fuzioneze si sa scoata anul asta primul model sub sigla BMVW pe poarta unei fabrici din Romania ca altfel chiar daca suntem in Schengen, chiar daca nu, Germani va trebui sa faca fata unui val nemaintalnit de tarani in cautarea tractorului pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai Abate, stii ceva? Nu poti scoate si tu optiunea aia din postare ca sa nu mai fiu nevoit sa-mi stric stilul scriind cuvinte pocite in ultimul hal? In plus ori tastatura mea-i de vina, ori blogu tau, ca vad ca mi-au disparut litere din comentariu? Parca trebuie sa intru in Schengen pe etape, pe bune, intai cu o parte a comentariului, dupa care cu restu! Esti mai rau decat bulangii astia de le cer guvernantilor nostri si pe mama si pe tata si pe Fenechiu si pe Dragnea ca sa ne primeasca-n Schengen cu filtrele de la postare. Nu-s ro-bot ce lula mea (vorba lu' Nastase)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule șase tractorașe în nisip, am făcut eforturi susținute să scot acel căcat de captcha care te-a făcut robot pe tine și pe familia ta. Sper că am reușit (acum incerc sa comentez nu ca admin, ci ca fitecine, ca să văd dacă îmi mai cere mașinăria infernală să pocesc cuvinte de verificare). Cât despre dispariția unor litere din comentariul tău, este posibil să se datoreze claselor I-IV :)

      Ștergere
    2. Mda, se pare că Abatele a fost mai tare decât dictatura mașinilor și a reușit să scoată acea opțiune infernabilă și, în consecință, atât de blamată de publicul larg.

      Ștergere
    3. Abate esti mare! Pana acum ai fost trantor ocular si ne-ai lasat sa ne chinuim cu verificarea aia sa vezi daca nu posteaza robotii. Inca nu-i vremea robotilor asa ca stai linistit.

      Ștergere
  10. ArhiDiaconu' Tartariei9 martie 2013 la 23:00

    M-ai amagit cu titlul, credeam ca pelerinii sunt angajatii de la Carfur care abia asteapta sa scape din sclavia frantujilor.
    Da, de pleaca Carfuru, de unde o sa-si faca Filantropu' cumparaturile? De la Alimentara? Baga astia din nou cartelele?

    RăspundețiȘtergere