Google+

luni, 4 martie 2013

Conform unui comunicat al Poliției Rutiere, vinul roșu va deveni în curând obligatoriu la volan deoarece facilitează circulația



Poliția Rutieră a anunțat modificarea în viitorul apropiat a Codului Rutier, în sensul că vinul roșu va deveni obligatoriu la volan. Astfel, conform unui studiu de impact comandat de Poluția Română, vinul roșu controlează nivelul zahărului din sânge, îmbunătățește capacitățile cerebrale, previne răcelile și, mai ales, facilitează circulația.

„S-a demonstrat științific faptul că vinul roșu facilitează circulația. Prin urmare, obligativitatea consumării vinului roșu la volan pare acum singura metodă de facilitare a circulației în București sau pe DN1”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Inferne.
„Noua modificare legală nu poate fi decât un succes, după cum au dovedit-o cu prisosință și rezultatele proiectului pilot derulat de noi în județele Olt și Vaslui, unde practic nu mai există acum șofer care să se urce la volan fără să fi băut în prealabil vin roșu pentru facilitarea circulației”, a mai adăugat acesta.
  
Mai mult, obligativitatea consumării vinului roșu la volan de către șoferi, ar rezolva și problema absorbției reduse în sânge a fondurilor europene destinate modernizării infrastructurii rutiere.
„Odată facilitată circulația ca urmare a consumului de vin roșu la volan, nu vom mai fi interesați, așa cum de altfel nu am fost nici până acum, de absorbția fondurilor europene nerambursabile destinate modernizării infrastructurii. Practic se poate spune că ne vom putea pișa pe ele, doarece noi suntem urmașii dacilor, cei mai viteji și cei mai drepți dintre traci, iar urmașii dacilor și ai lui Ștefan cel Sfânt nu stau cu mâna întinsă la nimeni”, a declarat Ministruțul Afacerilor Externe, domnul Titus Steel Corlățean.

6 comentarii:

  1. O, Vadimash, cu deșteptăciunea ta măiastră,
    Rogu-te, împărtășește-ne și nouă,
    Ce idee bezmetikă în capul Abatelui mai adastă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, Bezmetikul Abate nu s-a putut abtine, iar o sa ne faca patrocii nomenklaturisti blog de pupinkuristi basisti ai lui Satan:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote4 martie 2013 la 17:58

    Stiti ce mie mi-ar placea, oo, daaa, sa comenteze pe blogul aista, aia care iau minusuri cu tona (mazeta, evoque, etcetera, m-am referit la cei ce comenteaza pe Hotnews, da-da). Ah ce misto de ei am mai facea si i-am admonesta, da-da!

    RăspundețiȘtergere
  4. Păcat că nu ne iau Merkeliţii, Kerkeliţii de nemţi în Şenghini, le arătam noi cum poţi să furi cu două mâini de parcă ai lua şi cu picioarele... Revin la celebrul meu: "Sictir"... dată fiind înfrăţirea (pe bază de venire buluc) dintre turci şi nemţi... Îs aşa mulţi turci acolo încât nu mai poate bietul neamţ să dea cu căciula în câini pentru că e obligat, practic, să dea cu turbanul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai noștri în Schengen => Furatul cu pisica din balcon în Deutschland => no more turbane puse la uscat pe sârmă. Fraieri niemții ăștia că nu ne vor...

      Ștergere
  5. Multumesc mult pentru demustificarea subiectului. Eu din cate mi-am dat seama or sa scada si numarul accidentelor fiindca o masina cu 8 roti si 2 volante se manevreaza mai usor si franeaza pe o distanta mai mica.

    RăspundețiȘtergere