Google+

duminică, 17 martie 2013

Neștirile zilei de azi



Papa Francisc s-a prezentat azi la prima sa slujbă la Vatican. El va lucra la McDonald’s-ul din Piața San Pietro.

Poliția Română a destructurat o rețea de traficanți de carne vie. Se pare că traficanții vor primi pedepse foarte dure, întrucât în conținutul cărnii vii pe care o traficau au fost depistate urme de carne de cal.  

Statul cipriot a fost reținut azi-noapte de polițiști, el urmând a fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă. Statul cipriot este acuzat de tentativă de furt, procurorii ciprioți prezentând dovezi clare că marți intenționa să sustragă până la 10% din depozitele bancare interne. Mai mult, din interceptările convorbirilor telefonice ale învinuitului Statul cipriot, rezultă că acesta acționa în complicitate cu alte grupuri infracționale: F.M.I. și Comisia Europeană.

După ce s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin chiar înainte de a juca astăzi meciul vital cu Krim, jucătoarele de la Oltchim plănuiesc acum să se califice în finală chiar înainte de a disputa semifinala. Pentru a învăța cum se face așa ceva ca la carte (dar nu din aia de citit), handbalistele i-au contactat pe maeștrii Dumitru Dragomir și Mircea Sandu.

Steaua va juca în această seară cu F.C. Vaslui. Becali este din nou în dificultate: după ce joi seara Dumnezeu a uitat că este român, preferând să fie omniprezent doar la meciul Inter-Tottenham, în seara aceasta El va fi omniprezent numai la meciul Osasuna- Atletico Madrid. Se pare că Dumnezeu se teme de vasluieni, care în viața de zi cu zi, adică la beție, nu pot recunoaște pe cineva care a refuzat să i se facă chip cioplit cu toporul. Reghecampf este și el sceptic: „Chiar dacă Steaua s-a refăcut psihic după eliminarea de joi din Zooropa League, trebuie menționat că psihologii te ajută, dar nu ți-o bagă și-n ațe”.

5 comentarii:

  1. Oare cand Reghe isi va scrie memoriile, va da cartii cea de-a doua parte a numelui sau: Campf? "Mein Campf", de Laurentiu RegheCampf.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, masura asta a Statului cipriot imi suna si mie a nationalizare de aia ca la noi in 1948. Nu toti care au depus bani in banci, inclusiv in Cipru, au spalat bani cu Ajax, dar nu numai la Hamsterdam (aka nevasta hamsterului).

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote18 martie 2013 la 22:50

    Abate, Nascasele a iesit de la bulau si matale nimic, nimic? Ai grija, un asemenea moment nu mai prinzi matale in viata asta efemera. Ca sa mai prinzi, ar trebui ca cineva sa-l mai bage o data pe Nascase la mititica, ceea ce ma indoiesc ca se va mai intampla, dat fiind atat factori obiectivi cat si factori subiectivi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă confrunt atât cu prezența absenței timpului cât și cu absența prezenței timpului, micuțule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, sa nu-mi spui ca IPS Preanefericitul Abate munceste! In caz afirmativ, baga si tu o MIRA pe blog cu revizie tehnica. Sau pune un anunt ca blogul a fost atacat de un hacker arborigen (nota: Tartor Gramaticorum Uslinosus este asomat sa identifice greseala din comentariul meu, trebuie sa-i dam si lui ocazia sa se simta util pe langa casa omului).

      Ștergere