Google+

vineri, 1 martie 2013

Leii lui Nuțu Cămătaru au fost angajați astăzi de către I.N.G.



Cazul leilor lui Nuțu Cămătaru, care după arestarea angajatorului lor rămăseseră pe drumuri, muritori de foame, a impresionat până la lacrimi gigantul bancar I.N.G., care a decis astăzi să-i angajeze.

„Este de necrezut până unde poate merge cruzimea oamenilor. Timp de aproape o săptămână acești lei cândva grei au fost ținuți numai cu carne de vită”, a declarat revoltat reprezentantul Asociației Leilor Fără Stăpân Cunoscut din Jungla Monetară Interbancară.

De astăzi leii lui Nuțu Cămătaru vor lucra la I.N.G., în cadrul departamentului „Recuperare debite”. „Sperăm că vasta lor arie de expertiză, mai ales în materia recuperării dobânzilor, ne va ajuta să limităm cât mai mult nivelul creditelor neperformante, care la sfârșitul anului 2012 au atins un nivel record în România: 740.000”, a declarat directorul departamentului „Recuperare debite” din I.N.G., cunoscut de astăzi printre maneliști ca „Jupânul Leilor”.

De asemenea, pentru a băga și mai mult spaima în debitori, dacă mai era nevoie, conducerea I.N.G. a decis ca, în spiritul rotației cadrelor, necesară în orice întreprindere, bătrânul leu al băncii să fie înlocuit în siglă cu unul dintre leii mai tineri care, în ton cu spiritul corporatist modern, va purta în siglă cămașă Armani.

5 comentarii:

  1. Intotdeauna ING si-a taiat pe piata leilor partea leului. N-ai ce-i face!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abate, fii capitanul nostru!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteau sa mai lase un leu si pt BCR, sa-i mai muste de cur pe propriii angajati, futa-i Mnezo de comunistoizi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote1 martie 2013 la 15:43

    Leoaică tânără de la ING, iubirea
    mi-a sărit în faţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu le prevedeam un viitor în care erau daţi cu camătă şi drept dobânzi se încasau gâsculiţe blonde bune de uns pe...

    RăspundețiȘtergere