Google+

sâmbătă, 16 martie 2013

Un octogenar a fost ridicat astăzi pe bucăți de Poliție la Mănăstirea Radu Vodă după ce a indus în eroare mai multe enoriașe că el este moaștele Sfântului Nectarie



Pentru a obține favoruri sexuale, un octogenar a înșelat la Mănăstirea Radu Vodă mii de enoriașe, pretinzând că el este moaștele Sfântului Nectarie. Procedând astfel, inventivul pensionar și-a trecut în cont circa 5000 de pupături (aproape egalând numărul de femei cu care, conform propriilor declarații veridice, Vadim a făcut sex de-a lungul vieții).

Puținelor enoriașe care, inițial, și-au exprimat scepticismul că pensionarul ar fi chiar moaștele Sfântului Nectarie în persoană, octogenarul le-a înlăturat orice umbră de îndoială prezentându-le radiografiile sale.

„Era de așteptat ca enoriașele să fie induse cu ușurință în eroare, știut fiind că Sfântul Nectarie vindecă de boli, dar nu și de prostie congenitală sau dobândită. By the way, Sfântul Nectarie vindecă și de cele mai diverse traume, motiv pentru care este cunoscut de creștini ca Sfântul Nectarie Traumaturgul”, a comentat parohul Mănăstirii Radu Vodă.

Mirarea polițiștilor care l-au ridicat pe impostor a fost cu atât mai mare cu cât, printre acatistele introduse de credincioase în buzunarele octogenarului, au fost găsite și scrisori medicale prin care doctori de renume de la spitalele bucureștene îl rugau pe Sfântul Nectarie cu privire la persoana enoriașei purtătoare a acatistului medical: „Rog asap osteodensiometrie + RMN. Brb.” sau „Rog 1 Rx 4.6 4.5 diagn. apical. Puup Sfinte!”

3 comentarii:

  1. OctoGenarul asta are cumva o fata pe care o cheama (cu nume si pronume) Fata OctoGenarului, despre care a scris si Eminescu in ”Fat-Frumos din lacrima”?
    „Iubesc o fată frumoasă, cu ochii gânditori, dulce ca visele mării — fata OctoGenarului, om mândru și sălbatic ce își petrece viața vânând moaște prin păduri bătrâne. O, cât e de aspru el cu moaștele, cât e de frumoasă fata lui! Orice încercare de a o răpi a fost deșartă. Încearcă-te tu!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala e, l-ai demascat pe talhar! Era un banc cu Ileana Cosanzeana la maternitate.
      -Ce faci, Ileana Cosanzeana?
      -Fat Frumooos!

      Ștergere
    2. Patronu de marmote16 martie 2013 la 17:13

      Se vede ca nu esti in pas cu noile tendinte din cadrul societatii laico-si-mai-ales-ecleziastice, altfel ai fi vorbit de Ileana Cosanzeana la paternitate

      Ștergere