Google+

miercuri, 6 martie 2013

Mourinho îl sfătuiește pe Reghecampf să nu trateze Chelsea de sus



José Mourinho l-a avertizat astăzi pe Reghecampf să nu o desconsidere pe Chelsea.
„Este adevărat, Chelsea nu este o echipă de talia lui Ekranas, juniorii lui Molde sau AEK Larnaca, pe care Steaua le-a învins în ultimii ani în cupele europene. Se poate spune că Chelsea este mai mult o echipă subtitrată decât una titrată. Cu toate acestea, Steaua nu trebuie să se considere câștigătoare la Pronosport încă dinainte de disputarea partidei cu Chelsea, deoarece câștigătoarea de anul trecut a Ligii Campionilor se poate dovedi buturuga mică ce răstoarnă carul mare cu oi”, a declarat celebrul antrenor al lui Real Madrid.

Steaua trebuie să fie foarte atentă în meciul de mâine, deoarece cu mult înainte de disputarea partidei Chelsea a tras sforile la UEFA pentru ca al doisprezecelea și cel mai priceput la fotbal jucător al Stelei, publicul, să fie eliminat de pe teren încă din primele minute. Se pare că Chelsea a depus la UEFA și un memoriu în care reclamă faptul că al doisprezecelea jucător al Stelei- publicul, nu a fost trecut pe lista de jucători comunicată de Steaua forului european la debutul competiției.
Dacă acest plan nu va funcționa, perfizii londonezi au pregătit și un plan de rezervă: au infiltrat în galeria Stelei 50% țigani care prin scandările lor rasiste contra albionilor să determine pierderea meciului de către Steaua la masa verde, restul de 50% fiind compus din petarde. De asemenea, pentru a câștiga la masa verde, englezii l-au mituit și pe Mărgelatu, singurul pământean apt să-l mitralieze cu coji de semințe pe Petr Čech chiar și de la tribuna a doua.
Gigi Becali a declarat însă că el cunoaște bine toate aceste tertipuri ale londonezilor, de când aceștia au jucat la Istanbul cu Galatasaray. „În acel meci, englezii au infiltrat în galeria lui Galatasaray numai păgâni care nu se închină lui Christos, astfel ca Dumnezeu să se mânie și să-i pedepsească pe turci”, a declarat Gigi Becali.

Împătimiții fotbalului se tem că meciul va fi unul lipsit de spectaculozitate, cu o echipă londoneză cantonată inclusiv cu Petr Čech în propria poartă. Singura măsură de a anima meciul, spun ei, ar fi aducerea lui Ilie Dobre pentru a-l comenta. Numai în acest mod o banală respingere a balonului în tribună poate fi percepută de ascultători ca o fază periculoasă, iar o prindere a mingii în brațe de către portar pe centrul porții ca fiind o „spectaculoasă robinsonadă”.

7 comentarii:

  1. Daca englezii il apreciaza atat de mult pe cel de-al 12-lea jucator al Stelei, de ce nu-l primesc cu bratele deschise sa munceasca in Albion?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Daca Chelsea o sa ne bata la masa verde legionara, eu voi imbraca camasa mortii. Sa facem o Stea ca soarele sfant de pe cer", a declarat Gigi Becali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tribunash, știu că micționare de sinonime, arhaisme și neologisme deja aveai. Acum vrei să ne demonstrezi că ți-ai luat și de legionarisme?

      Ștergere
  3. Sa va vand un pont, copii! Credeti voi ca pe Chelsea o doare macar in cur de Cupa Oraselor Targuri? Numai presa romaneasca face din cacat bitch.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote6 martie 2013 la 18:53

    Ce poate fi mai frumos decat o relicva a comunismului pastorita de un cioban?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi probabil două relicve ale comunismului păstorite de un cioban. Asta dacă Becali sau orice alt om de afaceri român va prelua și pe Dinamo.

      Ștergere
  5. Cuviosul Poponarie6 martie 2013 la 19:51


    Un tigan se prezinta la stomatolog.Dupa ce se uita un gura lui, medicul
    zice:
    - Domnule nu inteleg de ce ai venit la mine.Ai toti dintii imbracati in aur.
    - Sa-ti traiasca familia domn' doctor. Am venit sa-mi pui o alarma...

    RăspundețiȘtergere