Google+

vineri, 22 martie 2013

Absolut nicio glumă bună despre situația din Cipru



Celebrul savant cipriot Fiskou Yakukulos a declarat astăzi că, din dorința de a salva țara sa de la faliment, a inventat casa de marcat și bonul fiscal. „Este extraordinar! Prin punerea în practică a acestei invenții, autoritățile fiscale cipriote ar putea avea, în premieră, evidența unui procent de până la 10% din volumul vânzărilor care au loc pe insulă”, a mai apucat să spună  savantul cipriot înainte de a fi alungat cu pietre din țară de conaționalii săi. Refugiat în Germania, Fiskou Yakukulos a înnebunit subit când a descoperit că invenția sa cu care aspira la Premiul Nobel pentru naivitate fiscală- bonul fiscal- fusese folosită pe scară largă în acest stat, cu ani în urmă, de o civilizație enigmatică care a precedat-o pe cea turcă actuală.

Confuntat cu lipsa unor jucători apți să facă marcaj la adversar sau să se demarce, selecționerul Victor Pițurcă i-a comandat inventatorului cipriot, în perspectiva meciului cu Ungaria, 11 case de marcat și de demarcat titulare și 11 rezerve.

Proaspăt eliberat din închisoare, Adrian Năstase și-a exprimat dorința de a fi perceput drept model de către contribuabilul cipriot, care să-l numească Năstase Șapte Case de marcat.

Nicolae Guță și Adi Minune au declarat că numai fraierii au case de marcat, în timp ce „băieții dăștepți dă valoare” au vile de marcat și palate de marcat cu turnulețe.

Pentru ieșirea din criză, Guvernul cipriot a anunțat că va implementa în curând programul „Prima casă de marcat”, care practic se va adresa fiecărui comerciant.

Românii au preferat întotdeauna casele de marcat, deoarece sunt pe pământ.

Mai multe prostituate românce din Cipru le-au sugerat oficialilor ciprioți să schimbe denumirea bordelurilor din insulă în „case de marcat”.

7 comentarii:

  1. Stiati ca in India casele de marcat se numesc "caste de marcat"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu altii cum sunt, dar sigur nu-s asa destepti ca mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronu de marmote22 martie 2013 la 00:10

      Nu stiu altii cum sunt si in general mi se rupe de ei, dar asta cu Fiskou Yakukulos este foarte tare!

      Ștergere
  3. fratele patronului de marmote22 martie 2013 la 00:11

    Stiti ce fac angajatii din bancile cipriote cand nu spoliaza fraieri? Isi iau concediu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Traiasca Republica Sovietica Socialista Cipriota! Daca nu cumva triumfa China si vom vorbi despre Republica Populara Cipriota.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cuviosul Poponarie22 martie 2013 la 00:24

    La poza aia terifianta pe care ai pus-o trebuia sa scrii "Interzis minerilor!" Ca astia cumpara numai pe caiet:)

    RăspundețiȘtergere
  6. credeti ca o data cu introducerea casei de marcat vor putea sa dea bonuri fiscale cu plata la termen? oare vor atasa bonul fiscal la caiet si te vor pune sa semnezi pe el, pe bon, ca si cum ai semna pe chitanta de la POS? poate au nevoie de training ... cunosc cativa etnici rromi care flutura facturi la dragonul rosu, tocmai buni pentru a prezida o conventie a cipriotilor de pretutindeni (din insula, din apa si din aer)

    RăspundețiȘtergere