Google+

sâmbătă, 9 martie 2013

Agenții secreți ai S.R.I. vor investiga pe străzi numai sub protecția Jandarmeriei Române



După ce un fost angajat al S.R.I. a fost omorât astăzi în bătaie în centrul Capitalei de un tânăr în vârstă de 20 de ani*, conducerea instituției a decis ca agenții secreți ai S.R.I. să nu mai investigheze pe străzi decât sub protecția a cel puțin cinci jandarmi fiecare.

„Dacă până acum agenții noștri investigau sub protecția anonimatului, iată că această protecție nu s-a dovedit aptă să le asigure și ocrotirea. De aceea, protecția anonimatului va fi înlocuită cu protecția Jandarmeriei”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.R.I.
 Măsura este salutată de agenții secreți ai S.R.I. de pe străzi, a căror viață era până acum un infern. „De câte ori urcam în mijloacele de transport în comun trebuia să avem grijă să nu ne strivească ușile la închidere, să validăm cardul de călătorie ca să nu mâncăm bătaie de la vreo controloare sau, în cazul în care stăteam pe scaun, să ne ridicăm urgent dacă apărea vreo babă, ca să nu ne lovească cu pumnul nici în față și nici în plex sau să ne injure sau să ne vorbească urât”, a declarat un agent secret al S.R.I.

În plus, jandarmii îi vor ocroti pe agenții secreți și de atacurile fioroaselor mâțe din centrul Bucureștiului, în călduri în această perioadă a anului, de ocările cerșetorilor și, mai ales, de răutățile copiilor. „Nici nu vă dați seama cât de răi pot fi copiii! De multe ori, răutatea lor nu poate fi întrecută decât de adulți”, a ținut să precizeze directorul S.R.I.

8 comentarii:

  1. Numai Scooby-Doo ii mai poate ajuta pe astia. Deoarece el stie cum sa-i fie frica:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa se faca o lista a tuturor agentilor secreti, inclusiv cu semnalmentele lor si sa fie impartita copiilor in scoli, pentru ca micutii sa stie pe cine trebuie sa ajute sa treaca strada, desi nu vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronu de marmote9 martie 2013 la 23:50

      Daa..si lista sa fie supla
      Sa satisfaca clientul
      Sa se potriveasca cu clima si ambientul,
      Printr-o reproiectare justa sa se elimine orice sofism,
      Astfel incat agentul sa fie ajutat sa reziste chiar la seism.

      Ștergere
  3. Porumbel Ciripescu9 martie 2013 la 23:55

    Nu te abtii tu pana nu bagi niste declaratii cu substrat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce m-aș abține, numai Boros Pista (aka Burebista conform limbii dace scrise) ii indemna pe aplaudacii liberi la „abtinență, sobrietate și ascultare de porunci” (sau cel puțin așa zice Strabon).

      Ștergere
    2. Porumbel Ciripescu10 martie 2013 la 00:07

      „Conform limbii dace scrise”?? :))) Asta chiar e tare. Te referi la daca literara, in care scriau filosofii daci sau la daca vulgara, vorbita la betie de pileati si tarabostes (adica de toata copulatia masculina a Daciei)?

      Ștergere
    3. Mă refer la daca bulgară, adică limba dacă cu influențe slabe.

      Ștergere
  4. Cuviosul Poponarie10 martie 2013 la 00:17

    Agentii secreti abuzati pe strazi ar trebui sa fie trimisi in centre de plasament si apoi dati spre adoptie.

    RăspundețiȘtergere