Google+

marți, 12 martie 2013

Abatelui nu-i pare rău să scrie despre Căcărău!



Pentru a-l ajuta pe El Comandante Căcărău să mai dea și el prin Parlament, parlamentarii U.S.L. au luat astăzi hotărârea ca ședințele Parlamentului să se desfășoare în schimbul trei.
„Măsura este normală, nu poți să-l obligi pe El Padre Căcărău să se trezească cu după-amiaza în cap pentru a se duce cu pluta în Parlament. Mierda, numai putanele de parlamentari de liga a doua evoluează la matineu”, a comentat decizia parlamentarilor U.S.L. revoluționarul liberal de stânga Che Ger Vara.

În prima sa ședință ce va avea loc în schimbul trei, Parlamentul are pe ordinea de zi chiar propunerile partidelor politice cu privire la modificarea structurii sale.
Astfel, dacă Căcărău dorește ca la cele două Camere existente în prezent (Camera Deputaților și Senat) să se adauge și o a treia (Dormitor), liderii Partidei Romilor- Haripa Tânără, fideli președintelui Băsescu, cer transpunerea în practică a rezultatului referendumului din 2009, când românii au votat pentru un parlament unicameral itinerant, cu coviltir. La rândul lor, ungurii și-ar dori un parlament decomandat, în cadrul căruia să-și permită și ei o Cameră cu autonomie sporită.

Chestionat în legătură cu decizia parlamentarilor U.S.L. ca ședințele Parlamentului să se desfășoare în schimbul trei, El Lider Maximo Căcărău a declarat: „Nu știu de ce mă persiflează toți nesimțiții că dorm mult. Eu chiar sunt preocupat de țară, astfel că le-am ordonat valeților mei din PNL: „Dacă se ivește o problemă importantă pentru țară, vă rog să mă treziți chiar dacă m-aș afla în mijlocul unei ședințe a conducerii U.S.L.”. Și la urma urmei și Hitler dormea toată ziua, dar pentru asta nimeni nu l-a condamnat”.

PS: Cândva Abatele ar fi bălăcărit ca la ușa cortului și P.D.L.-ul, dar acum nu-și mai permite, temându-se că va fi acuzat pentru profanare de morminte. Astfel, art. 319 din Codul penal prevede că bălăcăreala prin orice mijloace a unui mormânt, a unui monument sau a unei urne funerare ori a unui cadavru politic, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Abatele nu este Cioran astfel încât să-și permită să joace fotbal cu hârci în cimitirul politicii.

11 comentarii:

  1. Abatele nu se jenează
    Să scrie despre Kăkărează.

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote12 martie 2013 la 19:44

    Sau, traducand opera Abatelui intru consacrare internationala:
    „Los Abates no se jenando
    Scriendo despre Kăkărando”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa rad la bataia asta de joc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu, n-ai cum cu alea doua circumvolutiuni pe care le ai de cand ti-a facut ma-ta touchscreen pe creierul mic cu levierul.

      Ștergere
  4. fratele patronului de marmote12 martie 2013 la 19:53

    Somnoroase pasarici
    Pe la cuiburi se adună
    Se asfut in ramurici
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am apucat sa te verific in Codul penal si am constatat cu o placere nedisimulata:
    Profanarea de morminte
    Art. 319. - Profanarea prin orice mijloace a unui mormânt, a unui monument sau a unei urne funerare ori a unui cadavru, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, nea, pai tu il verifici pe Abate in domeniul in care el isi castiga cinstit existenta facand bani cu duiumul: inmormantari de cadavre politice imputite?

      Ștergere
  6. Cuviosul Poponarie12 martie 2013 la 20:15

    Doar Antena 3 suspină,
    Pe când Băse ăl negru tace;
    Doarme și Kăkă-n grădină -
    Dormi în pace!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tartor Gramaticorum16 martie 2013 la 13:16

    Pentru "al" ajuta pe Abate sa pastreze aceeasi altitudine intelectuala a blogului, cu care ne-a obisnuit, adica "sub nivelul marii", i se recomanda angajarea unui editor "a-l" textelor sale.
    Sau poate ca Abatele doreste sa transforme acest blog "in-tr-un-ul" de abateri de la regulile ortografiei :)).
    Dixit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuz-acuz-jacuzele mele, Tartor Gramaticorum! V-oi încerca ca printro mobilizare ecsemplară, dacă nu chiar ecscesivă, să corectesc regretabila eroare. Respectele mele în atașament!

      Ștergere
    2. Asa, Abate, nu numai ca nu esti Cioran, dar nici macar Saramago nu esti, ca sa te joci cu semnele de punctuatie in special si cu regulile de ortografie in general:)

      Ștergere