Google+

luni, 3 septembrie 2012

Conform unui sondaj INSOMAR realizat printre păianjeni, multe arahnide sunt ucise cu bestialitate pe terenul de fotbal, la încheietura barelor

Specialiştii de la INSOMAR au reuşit în premieră chestionarea a numeroşi păianjeni* cu privire la cauzele mortalităţii în cadrul acestei clase de nevertebrate (s-ar părea că pentru a-şi convinge supuşii să răspundă la întrebările din cadrul sondajului, baronii locali ai păianjenilor au fost mituiţi cu ciocolată cu arahnide).
În urma sondajului sus-menţionat, a rezultat că decesul a peste 50% + 1 dintre păianjenii masculi survine din cauze violente, pe terenurile de fotbal, la încheietura barelor. În schimb, rata mortalităţii pe terenurile de fotbal a păianjenilor femele este considerabil mai mică, explicaţia constând în faptul că acestea preferă mai degrabă să ţeasă o pânză sau o intrigă la o telenovelă, decât să meargă pe stadioane.
Fotbaliştii urăsc păianjenii, spun specialiştii de la INSOMAR, astfel că dacă observă câte unul urmărind meciul cu lăcomie de la încheietura barelor, trag la păianjen imediat ce li se iveşte ocazia. Mulţi păienjenei orfani de tată şi multe văduve negre lasă în urma lor aceşti fotbalişti ucigaşi!
Totuşi, există o specie de păianjeni protejată de mingile fotbaliştilor criminali în serie de pe stadioane: este vorba de păianjenul cu cruce, care beneficiază de ocrotirea B.O.R. şi a ÎPS Daniel.

Astfel, dacă la încheietura barelor îşi face cuibul un evlavios păianjen cu cruce, niciun jucător nu poate să înscrie la păianjen, mingea trecând (întru liniştea cuviosului păianjen) la cel puţin jumătate de metru de vinclu**.


*în cadrul acestui sondaj au fost chestionaţi 1000 de păianjeni din 10 specii diferite, răspândiţi atât in mediul urban cât şi în mediul rural, cu predilecţie în satele în care PDL-ul le-a construit cetăţenilor în vârstă de peste 75 de ani săli de sport cu teren de fotbal si pistă de alergări până la cimitir.

**cei  mai mulţi păianjeni cu cruce au fost atestaţi la vinclul porţilor de pe stadioanele din România- aşa se explică ştiinţific de ce Dumnezeu şi Sfânta Biserică le deviază mingea jucătorilor din campionatul nostru la mare distanţă de poartă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu