Google+

miercuri, 5 septembrie 2012

Lotul olimpic al Rromâniei a obţinut aurul la Olimpiada Internaţională de Alchimie


Aur’ică Răducanu, Aur Apostrof’el şi Aur’el Doradă Regală (nepotul regelui Cioabă), cei trei membri de etnie rromă ai lotului ce a reprezentat Rromânia la Olimpiada Internaţională de Alchimie, au obţinut aurul, declanşând euforia în fameliile lor.


Dacă Toma De Aquino, Paracelsus şi chiar Isaac Newton s-au  chinuit toată viaţa fără succes să prefacă metalele în aur, cei trei olimpici sus-menţionaţi au reuşit chintesenţa alchimiei moderne: într-un timp record de 5 minute şi 20 de secunde ei au reuşit pur şi simplu să vândă chiar juriului nişte tinichele ca fiind aur.
Pentru performanţa descrisă mai sus, cei trei olimpici la alchimie au primit iniţial medaliile de bronz, dar…stupoare generală…până să ajungă la podiumul de premiere, ei le vânduseră deja publicului spectator ca aur.
Pe surse am aflat că cei trei olimpici deja au fost ofertaţi de Roşia Montană Glod Corporation. Mult mai profitabilă decât folosirea cianurilor pentru exploatarea aurului şi pentru adversarii proiectului Roşia Montană pare a fi (pentru aceleaşi scopuri) folosirea ţiganilor. “Dacă nu vom trece urgent la aplicarea metodei moderne de obţinere a aurului cu ţigani în loc de cianuri, riscăm ca în loc de gold să obţinem în continuare numai glod”, a declarat directorul companiei Roşia Montană Glod Corporation.
Se pare însă că şi oamenii de afaceri evrei sunt interesaţi de serviciile celor trei olimpici la alchimie. “Noi folosim încă metoda rudimentară a negocierii pentru a obţine pe nimic aurul clienţilor. Dacă ne-am asigura serviciile celor trei, am elimina această metodă învechită şi practic am economisi o groază de timp, pe care l-am putea folosi, de exemplu, ca să mai câştigăm şi noi un ban”, a declarat Golddie Goldstein, om de afaceri şi, totodată, director al unei societăţi de întrajutorare a evreilor nevoiaşi, care nu-şi permit să pună în depozit la bancă nici măcar un bănuţ pe lună, ci numai un lingou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu