Google+

vineri, 28 septembrie 2012

Crin Antonescu și-a încheiat cu pat toate partidele de șah pe care le-a disputat


Conform unor surse din cadrul PNL, Crin Antonescu și-a încheiat cu pat toate partidele de șah pe care le-a disputat în calitate de președinte al partidului și parlamentar.
Se pare că marelui Che Guevara de centru-dreapta nici nu i se prezentau bine de către specialiști coloanele și diagonala tabletei de șah sau de rudotel, că acestuia i se și închideau ochii și începea să murmure: „Pat, pat, vreau pat!”
Președintele PNL și-a exprimat speranța că va veni și ziua lui, când va cere patul după ce va apuca să vadă cum arată și piesele de șah. „Nu de alta”, a precizat președintele PNL, „dar am auzit că între rege și cal s-ar afla o piesă care-mi poarta numele”.
Crin Antonescu nu este singurul politician care râvnește la un pat cu Kasparov: la rândul lui, președintele Băsescu este atât de absorbit de șahul din politica internă, încât și-a deschis la Cotroceni o crâșmă pe care a botezat-o La Matul din sat”.
Cel mai fericit șahist este însă premierul Ponta, care după un șir lung de înfrângeri, a înregistrat și câteva remize, după ce i s-a dat de dezlegare la pat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu