Google+

marți, 25 septembrie 2012

În urma meciului Steaua-Rapid de ieri, mai mulți suporteri steliști au serbat “Ziua mondială fără dinți”


 
Cu largul concurs al jandarmilor care au asigurat aseară securitatea la partida Steaua-Rapid, mai mulți suporteri steliști au sărbătorit cu fast-food “Ziua mondială fără dinți”.
“Sîntem mândrii că am contribuit la nașterea unei nouă zi mondială. Pe lîngă Ziua fără tutun, Ziua fără mașini, Ziua fără mîncare, Ziua fără milă, Ziua fără soacră sau Ziua fără secs cu nevasta, uamenii sărbătorește de astăzi și Ziua fără dinți”, a precizat Jandarmeria Română într-un comunicat incisiv postat pe site-ul său.
Mai mult, începând cu anul următor, jandarmii vor fi dotați la meciurile Stelei nu numai cu scut și pulan ci și cu romanul “Trei dinți din față” al lui Marin Sorescu. Astfel, ei vor putea contribui activ la inaugurarea de către suporterii Stelei și a altor zile omagiale cum ar fi: în meciurile din deplasare- “Ziua fără molari”, în meciurile de acasă- “Ziua fără canini”, iar în meciurile din cupele europene- “Ziua fără măseaua de minte de îngheață apele”.
Tot începând cu anul următor, Federația Română de Fotbal va introduce obligativitatea bannerelor cu Zâna Măseluță la meciurile Stelei de pe teren propriu.

Un comentariu:

  1. Iote de ce nu-mi explicam eu defel atatea cabinete veterinare pe langa stadioanele de fotbal. Cand e ziua fara canini e la mintea cocosului constipat ca te duci la veterinar sa-ti puna unii buni de la vreo corcitura aciuiata prin imprejurimi si sa-ti faca un implant.
    Asa imi explic si scaderea cazurilor de caini muscati de suporterii turbati, fara canini in gura doar nu poti musca cu premolarii, nu?

    RăspundețiȘtergere