Google+

joi, 21 februarie 2013

Scandal în Austria după ce inspectorii au găsit într-o împărăteasă carne de cal etichetat drept „vită”


Un scandal imens a izbucnit în Austria după ce inspectorii Autorității Austriece pentru Sănătate și Siguranță Alimentară au depistat carne de cal etichetat drept „vită” într-o celebră împărăteasă austriacă, Maria Tereza.

Imediat ce a apărut știrea, mai mulți reprezentanți ai Bisericii Catolice au cerut retragerea de urgență a cărnii de cal din vita de Maria Tereza, motivând că preceptele Bisericii Catolice impun ca în om să se găsească exclusiv carne de om, fie el și copil, după cum preoții catolici au demonstrat-o cu prisosință.

Istoricii austrieci au declarat însă că scandalul nu ar fi trebuit să ia o asemenea amploare, deoarece chiar împărăteasa Maria Tereza își eticheta nărăvașii armăsari cu apelativul „vită”. Chiar dacă aceștia erau etichetați „vită”, Maria Tereza nu era deloc nemulțumită dacă totuși carnea era de cal. Ba chiar dimpotrivă.

6 comentarii:

  1. Dupa o lunga suferinta s-a intors Abatele printre noi. Sa nu-mi spui ca ai muncit, Abate! Dracu' a mai vazut popa sa munceasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, imparatesei ii placea sexul cu cuvinte porcoase si de aceea isi eticheta armasarii drept "vita".

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote21 februarie 2013 la 12:37

    Ku Klux Klan a criticat-o aspru pe Maria Tereza, deoarece armasarul ei preferat era negru. KKK a compus si o epigrama in acest sens:
    "O regină, vechi vlăstar,
    Cu un caracter integru
    Se ţinea c-un armăsar…
    Care mai era şi negru".

    RăspundețiȘtergere
  4. fratele patronului de marmote21 februarie 2013 la 12:39

    Prima-ntre regine
    Ar fi fost, dar vai!
    După cum ştiţi bine
    A stat pe supt cai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Porumbel Ciripescu21 februarie 2013 la 13:11

    Parerea mea este ca intre Maica Tereza si Maria Tereza exista urmatoarea diferenta: una isi dorea sa salveze caii abuzati, iar cealalta sa-i f..ă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Că doar nu era biata fumeie să se fută cu salam de soia sau de biscuiţi toată viaţa... Uneori Bizerica Hartonică ar trebui să-şi demită Poparezii pentru astfel de nelinişti filozofice...

    RăspundețiȘtergere