Google+

luni, 4 februarie 2013

Cercetătorii britanici au stabilit că cei mai puțini copii nelegitimi se nasc în țările de la Antiplozi


Cercetătorii britanici au dat astăzi publicității un studiu din care reiese că cei mai puțini copii nelegitimi (desemnați cândva de Tudor Arghezi prin sintagma „copii din flori de mucegai”) se nasc în țările de la Antiplozi.

Explicațiile oferite de specialiști cu privire la acest bizar fenomen sunt multiple:

1. într-o primă opinie, adulții manifestă în general o atitudine ostilă față de copiii nelegitimi care se nasc la Antiplozi, motiv pentru care acești copii nelegitimi se gândesc de două ori înainte de a se naște.

2. într-o a doua opinie, în statele de la Antiplozi există o gamă largă de anticoncepționale eficiente.

3. într-o a treia opinie, în Australia (cel mai mare stat de la Antiplozi) un fermier beat este nevoit să parcurgă prin deșert până la ferma vecină, în vederea unui viol uman, cel puțin 300 km.
„Oricât ai fi de beat, dacă ești nevoit să parcurgi cel puțin 300 km prin deșert, în condiții vitrege, uneori bând chiar apă, nu numai că până la destinație te trezești de tot, dar îți piere și orice chef de futut”, a explicat un fermier australian rata redusă a violurilor umane în acest stat de la Antiplozi.

            4. într-o a patra opinie, numărul mare de oi reprezintă cauza numărului mic de copii de la Antiplozi (unii fermieri australieni au chiar haremuri formate din zeci de mii de oi, a căror luptă acerbă între ele pentru favorurile sexuale ale stăpânilor a inspirat inclusiv cadânele din serialul turcesc „Soliman Banditicul”).

Nu putem încheia fără să menționăm aportul cultural adus la Antiplozi de imigranții români, care au răspândit printre fermierii australieni una dintre cele mai cunoscute strofe din „Miorița”: „Mioriță laie, laie bucălaie/ De trei zile încoace, gura nu-i mai tace/ Iarbă pe nas nu mai trage/ Nici nu mâncă, nici nu bea.../ S-o tăiem în p_la mea!”

6 comentarii:

  1. "Ca e seceta sau ploua/ P_la mi se rupe-n doua/ C-am canadiana noua", a declarat un fermier australian proaspat casatorit cu o canadiana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu australienii ce mai ai, Abate? Ca nu cred ca-s asa de multi bozgori printre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Australienii sunt culpabili prin simplul fapt că s-au născut.

      Ștergere
  3. Ce ai cu „Suleyman Magnificul”? Abia mai aude si muieretul cu IQ subunitar de Mohacs, Ioan Zapolya si, cu ajutorul bunului Dumnezeu, intr-unul dintre episoadele viitoare chiar de Petru Rares.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru astfel di situaţii de copil puradelnic născut la Antiploz, vrăjituareli hautochtone (Chtonos, mintologia greacă post-tranhumantică recentă) a zis că a băgat pentru bărbaţ la ofertî neşte vrăjeli noi de dat cu flight-ul în borţoaze. Mai e şi neşte vrăjeli de legat mucul pă papucul lepădătorilor Antiplondici cari să îl ţie acasă, da' pentru astea îţ trebe mască di ocsijent că nu-l mai scoală niş dreacu dăn scaunu cu rotule.
    Aşa că, zic, sictir şi ptiu cine-o mai face ca hăla, ca hăla să păţască

    Dorothee de Saleem and Salllam
    vrăjâtoarea, adică

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai respectele noastre în atașament, poate într-un număr viitor ne și traduci comentariul. Că doar ai tradus multe comentarii și fomei la viața ta efemeră, chiparosule!

      Ștergere