Google+

miercuri, 27 februarie 2013

Un moldovean a devenit erou la el în sat după ce, în urma unui control medical de rutină, a scăpat cu viață din Spitalul Municipal Pașcani


Opincel Aciupacabrei, deja celebru în satul său deoarece avea serviciu, a devenit astăzi un adevărat Mesia zonal după ce, silit fiind de unitatea la care lucra să-și facă un control medical de rutină, a reușit să scape cu viață din Spitalul Municipal Pașcani.

„Este absolut incredibil! Deși a fost înțepat în venă pentru a i se lua sânge, nu a contactat nici măcar o hepatită B sau C. Cu toate că a fost obligat să se întindă pe un pat de spital pentru a i se măsura tensiunea arterială, nu a contactat nici măcar râie. În ciuda faptului că a fost silit să facă sex cu toate asistentele, care nu mai văzuseră un pacient atât de viu de mulți ani, nu numai că nu a căpătat sifilis, dar nici măcar o mică blenoragie”, au relatat minunea cercetătorii britanici sosiți de îndată pentru a investiga cazul.

„Avem de-a face cu un caz unic. Domnul Opincel Aciupacabrei nici nu apucase să se ridice de pe patul din spitalul nostru, că deja primisem oferte incredibile de transfer de la cele mai reputate spitale din străinătate. Domnul Aciupacabrei ar putea fi Omul Nou la care filosofii de stânga visează de 150 de ani”, a declarat directorul Spitalului Municipal Pașcani.

Cu modestia care nu-l caracterizează, dl. Aciupacabrei nu a fost jenat să constate cum la intrarea în satul natal îl așteptau sute de oameni dornici să vadă minunea. Unii chiar cu pâine și sare, pentru a se convinge singuri că Opincel nu ieșise din spital nici măcar cardiac, adicătelea cu interdicție de a mânca sărat.

„Iată, plecat a fost, dar acum s-a înturnat printre noi. S-a întors fiul cel gras, să tăiem în cinstea lui vițelul cel risipitor”, a rostit emoționat preotul din sat mesajul de întâmpinare a idolului satului.

11 comentarii:

  1. ”O, țară tristă, plină de umori!”, ca să-l parafrazesc pe Bacovia:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Au inflorit ghioceii pe campii, ca eu sunt un romantic incurabil, sa-mi bag p_la de nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romantic, frate, dar destept!

      Ștergere
    2. Patronu de marmote27 februarie 2013 la 21:52

      Vadimash, ori poate esti dezamagit de lume, ori poate sufletul iti e ranit, ori poate te-a-njurat sau numai ti-a vorbit urat! Cine poate sti?!

      Ștergere
    3. fratele patronului de marmote27 februarie 2013 la 22:00

      Vadimash, au dar cine plm eşti tu, ca să te temi de omul cel muritor, şi de fiul omului, care trece ca iarba???

      Ștergere
    4. Eu sunt cel ce sunt. Daca te vor intreba despre mine, tu sa le spui lor asa: „Cel ce este m-a trimis la voi!” Ai bagat la capatzana ce sa le spui? Poate uiti, sa vezi ce te va sodomiza Necuratul!

      Ștergere
    5. Porumbel Ciripescu27 februarie 2013 la 22:10

      Daaa, poate uita, ca-l va sodomiza Necuratul ca pe dracu!

      Ștergere
    6. Pescarul amator in ape tulburi27 februarie 2013 la 22:13

      Copii, eu daca as fi Simona Gherghe l-as aduce pe Necuratul in platou la „Acces Direct”, da-l dracu'! Ca sa-l fac de ras ca nu se spala in urechi, necuratul.

      Ștergere
    7. Ce plm sa mai aduci in platou, pescarule de oameni in ape tulburi, ca Necuratul are abonament la "Acces Direct"! Abonament de ala cu reducere pt necurati. Ca numai necuratii au reduceri la posturi de-astea TV!

      Ștergere
  3. Inca un blog de pupincuristi satanisti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Micutule, ai nimerit direct in secta "Pupincuristii lui Satan". Secta "pupincuristilor lui Satan" este mult mai a dracu' decat secta "Tartorii lui Iehova".

      Ștergere