Google+

joi, 14 februarie 2013

Conform cercetătorilor britanici, 95% dintre bărbați identifică Triunghiul Bermudelor cu un triunghi cu vârfurile în următoarele puncte: Valentine’s Day, 1 Martie și 8 Martie


Chestionați asupra localizării Triunghiului Bermudelor, zis și „Triunghiul Diavolului”, 95% dintre bărbații întrebați l-au localizat nu în spațiu, ci în timp, ca fiind un triunghi cu vârfurile în punctele Valentine’s Day, 1 Martie și 8 Martie, restul de 5% fiind celibatari, homosexuali, misogini sau pur și simplu durându-i în cur.
                                                       
În interiorul Triunghiului menționat, cei 95% dintre bărbații intervievați la care ne-am referit mai sus au mărturisit speriați că se confruntă în fiecare an cu dispariții bruște și misterioase ale unor obiecte de uz personal, cum ar fi banii din portofel sau banii de pe card. Mai ciudat este însă când, trezindu-se din transă după data de 8 martie, devin de data aceasta victimele unor apariții misterioase: prin casă apar tot felul de obiecte stupide despre care nevasta/ prietena sau echivalent este în stare să jure că le-ar fi cumpărat chiar ei în intervalul menționat.

Respondenții nu s-au declarat totuși extrem de afectați de dispariția bruscă a banilor lor în interiorul „Triunghiului Diavolului”, deoarece au auzit că există alți bărbați care au suferit pagube mult mai mari decât ei. De exemplu, unii miliardari care au decis să-și petreacă o vacanță de neuitat cu consoartele în Caraibe au fost lăsați de „Triunghiul Diavolului” fără iahturi sau fără avioanele de croazieră.

3 comentarii:

  1. Valentine's Peace Day? :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca mai bagi si Dragobetele, o sa fie de-a dreptul "Patrulaterul rosu", adica (pt. cei care nu-s asa de destepti ca mine) formula prin care presa a denumit colaborarea politică dintre PDSR (actualul PSD), PRM, PUNR și PSM din timpul guvernării Văcăroiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote14 februarie 2013 la 15:19

    Va vand o declaratie perfecta pe care s-o faceti azi consoartelor:
    "Te iubesc si tin la tine
    Cum face capra masline".

    RăspundețiȘtergere