Google+

sâmbătă, 9 februarie 2013

Pentru a ieși din criză B.O.R. introduce de astăzi în biserici agheasma alcoolizată


Dată fiind criza economică gravă prin care trece, criză care anul trecut doar i-a dublat veniturile în loc să i le tripleze, B.O.R. a decis să introducă de astăzi în biserici agheasma alcoolizată.
                                      
B.O.R. speră ca prin această măsură de relaxare duhovniceasco-fiscală să atragă la slujbele bisericești un segment de populație care lipsea aproape cu desăvârșire din Casa Domnului: persoanele de sex masculin între 18 și 65 de ani, îndeosebi din mediul rural.
„Până astăzi puteați vedea cu precădere la sfânta slujbă de duminica dimineața hoaște trecute de 70 de ani, aduse la biserică de o inedită combinație între groaza de moartea iminentă și inexistența, în timpul slujbei de dimineață, a emisiunilor de bălăcăreală de la televiziuni. Însă ca urmare a introducerii agheasmei alcoolizate, suntem convinși că vom atrage și un segment de public comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, iar în Moldova chiar între 2 și 65 de ani. Chiar dacă nu am percepe bani pe agheasma alcoolizată, ceea ce desigur nu va fi cazul, este știut că nimeni nu calcă prin Casa Domnului fără să dea măcar o mică liturghie”, au explicat Sf. Cuvioși Borhotinie și Tescovinie strategia fiscală a B.O.R.

Dacă pentru început, întru atragerea publicului-țintă, B.O.R. are în vedere folosirea la alcoolizarea agheasmei a unei țuici scumpe din pufoaică, după fidelizarea segmentului de populație vizat de această măsură Biserica va implementa o strategie de maximizare a profitului  prin minimizarea costurilor de producție, astfel că va folosi la alcoolizarea agheasmei doar zeamă fermentată de curpene și sfinți electrozi.

Noua măsură a B.O.R. urmărește totodată creșterea nivelului de trai al persoanelor de sex feminin din mediul rural, îndeosebi din județe ca Olt sau Vaslui.
„Nici nu vă dați seama cât de mult bine va face agheasma alcoolizată celor 70% dintre femeile care locuiesc în județul Olt și care, conform ultimului recensământ, au WC-ul în fundul curții. Până acum, ca să-și facă curaj să iasă noaptea la WC printre moroii ce se îndreptau cu noaptea-n cap spre secțiile de vot ca să prindă un loc mai în față la coadă, bietele roabe ale Domnului luau atâtea duște de țuică încât sfârșeau cu roțile în sus. De acum nu vor mai trăi cu sentimentul de vină în fața Domnului, deoarece își vor face curaj nu cu spurcata țuică, ci cu agheasmă alcoolizată. În plus, nu vor mai da ultimul bănuț din casă hoților de cârciumari, ci Sfintei Biserici”, a declarat Cuviosul Impostorie.

Nu în ultimul rând, pentru a-i liniști și pe credincioșii cu permis de conducere auto, vom face precizarea că, prin harul și puterea Bisericii, orice depășire la volan a alcoolemiei prevăzute în Codul Rutier, cauzată de agheasma alcoolizată  (nu și de băuturile spurcate) devine perfect legală.

5 comentarii:

  1. Ştiţi cum se face ţuica de pufoaică? Știți pe dracu, n-aveți cum, pentru asta ar trebui să fiți la fel de deștepți ca mine! Totuși în seara asta sunt în toane bune, astfel că o să-mi calc pe inimă și o să vă explic, ca să nu vă îmbătați proști: se ia o pufoaică, adică o haină de-aia groasă şi – of course – pufoasă şi se leagă de un arac (sau, pentru voi, un băț). Aracul se bagă într-un veceu de-ăla de ţară, cu pufoaica în jos, aşa încât pufoaica să absoarbă cât mai mult căcat fermentat. Căcatul fermentat e plin, se pare, de alcool etilic. După aia se scoate şi se stoarce în cazanul pentru ţuică (da, pufoaica n-are decât rol de burete; dacă aveţi burete, puteţi încerca direct ţuica de burete). Pentru aromă, se poate ca jumate din cazan să fie umplut cu prune-mere-pere fermentate. Dacă e un an în care nu s-au făcut prunele-mere-pere, sigur s-a făcut căcatul, aşa că fructele poa’ să lipsească. Şi se mai storc câteva tuburi de pastă de dinţi, preferabil Cristal cu aromă de fructe, sau măcar Pell Amar (pentru cunoscători). Tot pentru aromă. Se distilează şi gata: luna străluce, moonshine is served. A se bea cu ţoiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. -Doctore pot sa beau tuica de pufoaica? intreba babaciunea evlavioasa plina de speranta.
    -Nu ai voie, babo! Ti-am mai spus si ieri ca n-ai voie decat agheasma alcoolizata.
    -Stiu, dar am crezut ca a mai avansat medicina intre timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Porumbel Ciripescu9 februarie 2013 la 21:04

    Se da o turma de bizoni a carei viteza este egala, evident, cu viteza celui mai lent bizon. Vanatorii, de orice natura, vanează cei mai lenti bizoni, facand prin aceasta un bine turmei, a carei viteza de deplasare va creste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea, tu cred că ai sărit peste pufoaică, ai făcut direct saltul la zama de curpene și electrozi:)

      Ștergere
  4. Pescarul amator in ape tulburi9 februarie 2013 la 21:10

    - Care este diferenta dintre o baterie si o olteanca din mediul rural cu veceul in fundul curtii ???
    - Raspuns: Bateria are si o parte pozitiva !

    RăspundețiȘtergere