Google+

miercuri, 20 noiembrie 2013

Moarte misterioasă a unui bulibaşă din Strehaia


Aur’El Doradă, un jupân al unui clan ţigănesc din Strehaia, a fost găsit astăzi mort în sufragerie, lângă ieslea cailor. Până aici, toate bune şi frumoase, am putea spune. 
Lucrurile misterioase au început însă a se ţine lanţ la autopsie: într-o primă fază, medicul legist si rudele mortului au constatat cu mirare că în cadavru nu se află nicio sabie, niciun cuţit şi nici măcar un briceag mai mititel.
Când medicul legist, continuând examinarea mortului, le-a spus rudelor acestuia că nu există pe cadavru nicio plagă înjunghiată, nicio plagă împuşcată şi nici măcar o echimoză, stupoarea a luat locul mirării.
Membrii clanului ţigănesc al mortului aşteaptă acum cu înfrigurare rezultatele finale ale autopsiei, în speranţa că ele vor dovedi măcar faptul că bulibaşa a fost hotrăvit de dujmanii care-i poartă pică cu harsenic sau cu hargint viu.
“Haoleu, dacă scrie doctoru’ în raport că a mierlit-o bulibaşa de moarte bună, am belit cariciu’. Aşa o moarte ruşinoasă, ne-ar face dă caterincă pă toţi dân famelia lui, ‘ai de morocaru’ nostru”, s-a lamentat în direct la 24 dă posturi TV dă valoare CruciFix Bamboocha, un membru al clanului ţigănesc, care ne-a făcut şi nouă onoarea de a se lăsa fotografiat fără număr, fără număr...

3 comentarii:

  1. Banuind ca Aur'el si-a pregatit din timp o moarte naturala, si care s-a dovedit a fi o jignire de neacceptat pentru intreaga famelie, pirandele si parpanghelii au hotarat ca inmormantarea sa se petreaca,cu tot fastul cerut de asemanea eveniment, in data de douastrei sectembrie dooa mii doispe. Auzira ca atunci pot arunca Anathema peste el. rest in piss Aur'el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, si inhumarea a ce va mai ramane din bulibasa pana pe 23.09 va avea loc in Jukebox Venue. Iar din cauza alintaromei,inhumarea nu va avea loc "cu fast", ci "too fast".
      Dar stai sa dam mai multe informatii, ca nu toata lumea e anathemizata ca tine:
      Formatia Anathema va sustine un concert exceptional la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 23 septembrie, la Jukebox Venue.

      Ștergere