Google+

sâmbătă, 23 februarie 2013

Șeful Poliției Capitalei îl acuză pe Iisus că a înmulțit peștii din Rahova și Ferentari


Șeful Poliției Capitalei a anunțat astăzi că s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva numitului Iisus pentru săvârșirea infracțiunii de înmulțire a peștilor din Rahova și Ferentari.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât se pare că Iisus nu acționa de unul singur, ci în cadrul unui grup de criminalitate organizată constituit din încă 12 persoane, cunoscute în Rahova și Ferentari ca făcând parte din „Clanul Apostolilor”. Rolul ce revenea fiecărui membru în cadrul grupului infracțional nu este deocamdată cunoscut cu certitudine, însă din unele izvoare scrise rezultă că activitatea clanului se desfășura după criterii matematice: Iisus înmulțea peștii din Rahova și Ferentari, iar locotenenții săi apostoli îi împărțeau (pe arii de influență stabilite în prealabil).
Urmările săvârșirii infracțiunii sunt majore, practic în Rahova și Ferentari nemairămânând nicio persoană de sex feminin fără pește.

Față de situația creată, secta „Tartorii lui Iehova” și-a exprimat îngrijorarea că începerea urmăririi penale împotriva Sa îl va determina pe Iisus să-și amâne sau chiar să-și anuleze a doua venire pe Pământ, mai ales că el va fi dat în urmărire și prin Interpol.
„Iisus nu va risca să vină a doua oară, mai ales că El este și recidivist. Acum circa 2000 ani, în toată Galileea nu existau decât 2 pești, dar Iisus i-a înmulțit în asemenea hal încât n-a rămas muiere în Galileea fără pește. E adevărat, Iisus ar putea beneficia și de o circumstanță atenuantă: nu a înmulțit numai peștii, ci și 5 pâini”, ne-a explicat unul dintre tartorii lui Iehova.

11 comentarii:

  1. Nu pot deocamdata sa debitez nicio ineptie, inca ma tin cu mainile de burta de ras:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sigur ca nu poti, deoarece nu esti atat de destept ca mine.

      Ștergere
  2. Patronu de marmote23 februarie 2013 la 23:13

    Iisus Christos e dă top,
    Să bate pă primu' loc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fratele patronului de marmote23 februarie 2013 la 23:15

      Predica la Roland Garros
      Ca s-aduca banu' gros.

      Ștergere
  3. Porumbel Ciripescu23 februarie 2013 la 23:21

    Atentiune, faceti loc!
    Iisus a intrat in joc,
    Cand se uita într-o parte,
    Cade fariseii pe spate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Încă un blog de pupincuriști băsiști!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pardon, eşti în eroare! Aici cam toată luna e cu antenele ciulite ca melcii când văd o pizdă bună care face dâră din urmă...

      Ștergere
    2. Iredentix, domnul Cocoșul Garlic va fi foarte fericit când va citi mâine acest comentariu. Probabil el doarme acum. Cocoșul Garlic se culcă odată cu găinile. Sau de mai multe ori, el știe!

      Ștergere
  5. N-am nimic deştept de zis în replică la chestia asta... Oricum, suspectez o implicare ocultă a bisericii noastre hortydoxe care se pregăteşte să haibemus şi papa după ce construieştem toată baragladina aia mare de bi-zerică cu carele să ne urcăm la cer ca BUG. Abatele (a se observa mârşăvia din nume) e clar pe turta Bizericii care o să dea cu ciolane în el după ce iese jme-chiria pe spaţiul publicistic pe care-l foloseşte ca să păcălească fraierii să aprinză lumânări crezând că vine Izuz peste ei şi îi duce la mama dracului.... Ce să mai. Sictir! Mai bine harap, decât răspompist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bun comentariul, domnule Krk. E adevărat, înțelegi greu, dar măcar apoi e dificil:)

      Ștergere
  6. Cine nu pricepe ce zic, practic poate sa se uite la poza cu cur pe care o am la profil si sa se minuneze exact cu mana lui. Malachie!

    RăspundețiȘtergere