Google+

vineri, 1 martie 2013

Conducerea ENEL acuzată de propagandă legionară deoarece a inclus în facturi valoarea unor certificate verzi



Mai mulți jurnaliști au acuzat astăzi conducerea ENEL de propagandă legionară.
Atitudinea conducerii ENEL este revoltătoare. De câteva luni a umflat facturile de energie electrică cu valoarea certificatelor legionare verzi, iar, mai nou, trimit pe teren să citească contoarele angajați care au îmbrăcat cămașa verde și care, sunând la ușile userilor de curent electric, perorează: „Cu Dumnezeu înainte, camarazi, pentru Neam si Țară am venit să citim contorul! Azi, volumul I, au acuzat jurnaliștii.

Mai mult, la un chiolhan în Deltă organizat în cinstea surselor de energie eoliană verde din Dobrogea, se pare că șefii ENEL ar fi cântat din toți rărunchii „Sfântă tinerețe legionară”.
Bineînțeles, șefii ENEL neagă orice acuzație, susținând că, deoarece participau la un seminar privind dezvoltarea regională a surselor de energie verde, cântau de fapt „Sfântă tinerețe regională”. Conform propriilor declarații, ei își exprimau astfel încrederea în succesul tânărului proiect regional privind energia verde.
Deoarece obținerea energiei eoliene verzi depinde în România de cum bate vântul la înalt nivel, șefii ENEL au decis ca în copacii mai înalți din zona câmpurilor eoliene să amplaseze cuiburi din care angajați ENEL să supravegheze ca vântul să bată conform reglementărilor tehnice în vigoare. Manualul tehnic pe care angajații ENEL amplasați în cuiburi îl vor utiliza se va numi „Cărticica șefului de cuib”.

Șefii ENEL nu s-au mulțumit însă a se disculpa pe ei înșiși de acuzațiile ce le-au fost aduse, ci, la rândul lor, au acuzat chiar Guvernul de propagandă legionară.
„De câteva luni de zile toți guvernanții vorbesc la televizor despre tot felul de proiecte de legionarizare administrativă a teritoriului țării și nimeni nu s-a sesizat”, s-au plâns șefii ENEL.

6 comentarii:

  1. Ce stiti voi, energia verde legionara se regenereaza din propria-i cenusa, ca Pasarea Penix!

    RăspundețiȘtergere
  2. Seful ENEL nu e trist
    ZGarda merge inainte
    prin Partidul Comunist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bah, legionarii stiau Biblia pe de rost, nu ca voi astia de pe blogul de pupincuristi ai lui Satan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi și io am citit Biblia. Primul volum era, fra', cu niște celaveki yehudimenuhini debili și bărboși tolkaftindu-se unii pre alții, drinkănindu-și apoi evreiescul vin și trăgându-le-o dupe aia slujnicelor nevestelor lor. Mi-a plăcut mult, super horrorshow, numai crimee de om și bătrânul viol, fra'.
    Al doilea volum m-a plictisit rău, era mai mult un fel de gavareală moralizatoare decât bătăi, omoruri și bătrânul viol.

    RăspundețiȘtergere
  5. Biblia îi cartea aia cu hobbiţi necenzurată, nu? Mătusalam şi din ăştia... Yahoodi Mânuhim... N-am pomenit carte mai pornoclastică decât numa Biblia aia. Prefer musulmănia... Iudeo-creştinismul e ca chişatul fără băşină...

    RăspundețiȘtergere