Google+

sâmbătă, 24 mai 2014

În ajunul alegerilor europarlamentare B.O.R. a inițiat campania „Botează legal!”

În contextul desfăşurării la data de 25 mai 2014 a alegerilor europarlamentare, Biserica Ortodoxă Română, prin Direcţia Excomunicare şi Relaţii Publice, a inițiat astăzi campania „Botează legal!”
Această campanie, derulată cu sprijinul Ministerului Afacerilor Profitabile Interne, are ca scop informarea și prevenirea penticostalilor, Tartorilor lui Iehova și adventiștilor de ziua a șaptea cu drept de vot asupra sancţiunilor pe care le riscă în cazul în care botează mâine cu nerespectarea dogmelor în vigoare.
                             
Pentru promovarea mesajului campaniei „Botează legal!”, B.O.R. a comandat unei alte instituții a Statului, Imprimeria Națională, 60.000 de afişe tip A2 cu focul Gheenei, 500.000 de flyere tip A6 cu plăgile din Egipt precum şi spoturi audio şi video cu distrugerea Sodomei  sectante care botează nelegal.

Campania „Botează legal!”se adresează în general tuturor sectanților şi în special Tartorilor lui Iehova tineri, care au împlinit recent 18 ani și, în consecință, botează pentru prima oară.

Totodată, prin campania sa B.O.R. dorește să îmbunătățească imaginea Statului Român, imagine care a avut mult de suferit în exterior din cauza faptului că la fiecare scrutin Tartorii lui Iehova botează ilegal. Este știut de toți credincioșii că victimele celor care botează ilegal nu-și pot regăsi liniștea după moarte, astfel că la fiecare scrutin se adună cu sutele de mii pentru a vota în Teleorman sub formă de moroi.
„Practic Tartorii lui Iehova care botează ilegal ne împroașcă cu moroi din cap până-n picioare”, a declarat pe un ton mușcător purtătorul de cuvânt al B.O.R., Cuviosul Jaguarie, cel care și-a luat numele de cleric după mașina pe care o conduce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu