Google+

duminică, 20 aprilie 2014

CRISTOS O ÎNVIAT DIN MOȚI !


Tulai Doamne, oamenii de știință ardeleni or reușit în sfârșit să finalizeze în această sfântă zi un studiu din care reiese o concluzie științifică surprinzătoare: Cristos o înviat din moți !!!



Dar să detaliem în ce o constat studiul din care o reieșit concluzia indubitabilă de mai sus, ce l-o băgat în sperieți până și pe Suveranul Poncif: 

  • mai întâi s-or luat o mie de moți și, după ce or gătat butia de pălincă, tăți s-or declarat gata să meargă pe apă. Și cu soacra în spinare. 
  • apoi s-or luat tăți cârciumarii din Țara Moților și niciunul nu a întâmpinat vreo problemă în a ne convinge că apa pe care ne-a adus-o la masă îi vin.
  • apoi am mers cu moții la Sfânta Înviere la biserică și când or zbierat o dată tăți la un cerșetor olog din fața bisericii “Fută-te Dumniezo, cioară!”, ologul s-o înzdrăvenit subit și imediat o început să umble în pas alergător spre poartă.
Dând noi publicității acest studiu de necombătut, până și conducătorii Marii Loji Musonice or fo nevoiți să recunoască că, indubitabil, Cristos o înviat din moți. Unul dintre ei chiar ne-o mărturisit că la începuturile creștinismului, de Sfintele Paști toți creștinii cântau Cristos o înviat din moți”. Dar apoi or intervenit forțele musonice, care-i urau pe moți pentru iuțimea lor, și or băgat un “r” la mijlocul cuvântului „moți”.
Prin urmare, împreună cu Romica Jurcă si Ortansa Jude, protestăm împotriva climei masonice de influență mediteraneană, care să nu-și mai dea atâtea fronturi de aere cât timp Cristos o înviat din moți și noi am topit în '68 cu laserul tancurile rușilor direct peste Prut.

Chestionat și el de specialiștii ardeleni, Avram Iancu o declarat că în principiu n-are nimic împotrivă că Cristos o înviat din moți, atât timp cât nu intenționează să-i răpească lui titlul de “Crăișorul muților”.

Un comentariu: