Google+

vineri, 7 martie 2014

Patriarhul Daniel a cerut demiterea lui Pițurcă de la cârma naționalei, deoarece este cunoscut ca Satana



La solicitarea Patriarhului Daniel, care s-a declarat revoltat că echipa națională de fotbal ascultă la antrenamente de porunca Satanei, FRF a decis înlocuirea lui Victor Puțircă cu doi antrenori cunoscuți ca oameni pregătiți, neafectați încă de scandalurile din fotbalul românesc: Lucian Boia și Gabriel Liiceanu.
Astfel, dacă până acum aveam o echipă națională formată din jucători debordând de prostie care nu se calificau la Campionatul Mondial, măcar de acum încolo vom avea o echipă formată din jucători culți care nu se vor califica la Campionatul Mondial. 

Nici nu au fost numiți bine la națională, că Boia și Liiceanu au și început să trimită Federației eseuri în care fac o analiză aprofundată, din punct de vedere socio-istoric și mitologic, a jocului prestat de națională în ultimii ani.
În primul dintre aceste eseuri, intitulat „De ce este naționala României altfel?”, Lucian Boia analizează comparativ naționala României și echipele naționale din Occident.
În cel de-al doilea- „Calificarea naționalei României la Campionatul Mondial de Fotbal. Istorie și mit în conștiința românească”- Lucian Boia anticipează perspectiva pe termen lung a fotbalului românesc.
Ca să nu rămână nici el mai prejos, Gabriel Liiceanu a elaborat studiul „Naționala de fotbal a României. Despre limită”, în care tratează aprofundat situația actuală de la națională.

În acest moment, naționalei noastre îi mai lipsesc numai fotbalul și un preparator fizic de excepție, motiv pentru care FRF este în negocieri cu Neagu Djuvara.
Cu Neagu Djuvara ca preparator fizic, jucătorii noștri ar învăța să reziste fizic pe finalul meciurilor chiar și la vârsta de 80 de ani și, mai mult, să evolueze în teren și la 80 de ani ca la 25, adică la fel de prost.
„Pentru ipoteza în care voi ajunge la un acord cu FRF, deja am în pregătire două cărți: una intitulată „Naționala României. Între Orient și Orient” și una inspirată de Nicolae Iorga: „Naționala României. Byzance apres Byzance”, a declarat Neagu Djuvara.

Se pare că FRF a apelat la serviciile lui Neagu Djuvara și ca urmare a abilităților lui de negociator, pentru care, de altfel, a și fost trimis în dimineața zilei de 23 august 1944 la Stockolm, în vederea negocierii păcii cu U.R.S.S.
Pentru ca presa să nu-i bată obrazul că naționala de fotbal nu se va califica la Mondiale nici în următorii 50 de ani, FRF intenționează să-l trimită pe Neagu Djuvara la negocieri în Tahiti, pentru a-i convinge pe oamenii de fotbal din micul stat insular să-i cedeze României locul său din Cupa Confederațiilor. Practic, aceasta este singura șansă ca naționala României să mai poată întâlni în meciuri oficiale echipe precum Mexic, Nigeria sau Uruguay.

3 comentarii:

  1. Inca unul care se uita la Cupa Confederatiilor. Acum este semifinala Prazilia- Uruguay, Prazilia a bagat un gol si acum joaca la 0-0.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma uit, dupa ce a fost eliminata Tahiti am suferit o depresie. Dar s-au mai vazut echipe care nu au confirmat, asta e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea sa pariez ca Tahiti a cedat meciul cu Spania la pariuri.

      Ștergere