Google+

duminică, 2 martie 2014

Invidios pe Martin Scorsese, Lars von Trier s-a hotărât să-și deschidă și el firmă de protecție și pază în România

Succesul financiar înregistrat în România de celebrul regizor Martin Scorsese cu societatea sa de protecție și pază Scorseze Security i-a convins și pe alți regizori să investească în acest domeniu în țara noastră, unde practic sunt hoți suficienți pentru toată lumea.


Ca oricărui investitor care o ia de la zero într-o țară străină, lui Martin Scorsese nu i-a fost deloc ușor când a înființat în România Scorseze Security. A fost primit de cetățeni chiar cu ostilitate, mulți dintre ei obiectând că nu poți pune lupul de pe Wall Street paznic la oi. Treptat, treptat, oamenii s-au obișnuit cu autoturismele de la Scorseze Security pe șoselele patriei și astfel afacerea regizorului american în România a intrat pe profit.

Succesul lui Martin Scorsese în România cu societatea sa Scorseze Security l-a inspirat și pe Lars von Trier, care e ferm hotărât să înființeze și el în România o firmă de protecție și pază: Von Trier Security. Deși mulți se așteaptă la o concurență acerbă între firmele cu același profil ale celor doi regizori, se pare că nu va fi deloc așa, Lars von Trier intenționând să acapareze cu firma sa de protecție și pază doar segmentul de clienți reprezentat de anticriști, melancolici și nimfomane.

3 comentarii:

  1. O postare fara nici un haz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vadimash, sunt mai ocupat acum ca o budă chinezească, te deleg pe tine să le iei morții-n p_lă criticilor mei. Contez pe tine, știu că poți, dar te rog să le iei morții-n p_lă într-un mod democratic și cu bun simț, ca să nu fim acuzați că suntem blog totalitar și nesimțit.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))))))))))))))))))))))))))))
    Io daca eram Mihai Eminescu scriam poezia aia „Criticilor mei” dintr-un singur vers:

    Criticilor mei

    Sa va iau morții-n p_la!

    RăspundețiȘtergere