Google+

sâmbătă, 1 februarie 2014

Senzațional: niște cercetători din Regatul Unit al Marii Grijanii au descoperit Evanghelia după Gospel

„Ceea ce trebuie observat încă de la prima pagină este că despre Gospel se vorbește la persoana a treia, nicăieri în text nemenționându-se că el ar fi autorul evangheliei. Evanghelia după Gospel este o expresie a Demiurgului ignorant, care își propune să joace o festă oamenilor pe care i-a creat”, au declarat cercetătorii.

„Iuda ăla a fost ăl mai mare nenorocit, da’ sectaru’ ăsta de Gospel este mai nenorocit decât el. Ar trebui călcat în picioare cum a călcat Cristos apa Mării Galileei deoarece era prea scump biletul la șalupă”, a blamat un ierarh de la Sfântul Munte Porthos noua Evanghelie după Gospel.

2 comentarii:

  1. Un predicator s-a ridicat intr-o duminica dimineata si a spus audientei:
    "Duminica viitoare voi predica pe subiectul minciunii. Asa ca in legatura cu aceasta, ca pregatire pentru predica mea, as vrea sa cititi capitolul 17 din Marcu".
    Duminica urmatoare, predicatorul s-a ridicat in picioare si a spus:
    "Toti care ati facut ceea ce am cerut, si anume, toti care ati citit capitolul 17 din Marcu, va rog sa ridicati mana".
    Atunci aproape fiecare mana din acea adunare a fost ridicata. Apoi predicatorul a spus:
    "Voi sunteti publicul-tinta caruia trebuie sa ma adresez. Nu exista capitolul 17 in Marcu."

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar, daca-i vorba despre ce spun cercetatorii din Regatul Unit al Marii Grijanii inseamna ca toata treaba nu-i decat o cacealma. (pen)Ultima oara cercetatorii si-au dat cu parerea despre ghiulul din Milano si au spus ca-i un fals realizat in timpul Renasterii fiindca amprenta fetei avea turban si un dinte lipsa. Intrebat daca a batut pe cineva in secolele 14-15 e.n, Mircea Badea a confirmat faptul ca i-a spart dintii lui Suleiman Magnificul fiindca lui nu-i plac telenovelele, mai ales alea care ruleaza la posturile de televiziune concurente.

    RăspundețiȘtergere