Google+

joi, 30 ianuarie 2014

Directorul Institutului Național de Meteorologie demis astăzi pentru că nu a indicat corect aria ninsorilor din sud-estul țării


În urma ninsorilor apocaliptice din ultimele zile, total neașteptate în luna ianuarie, Guvernul a luat singura măsură aptă să deszăpezească străzile din București: demiterea directorului Institutului Național de Meteorologie pentru că nu a fost în stare să indice corect aria ninsorilor.

„Este un incompetent, nu este deloc greu să indici corect aria ninsorilor. De exemplu, dacă spațiul în care ninge are forma unui dreptunghi, atunci aria ninsorilor va fi egală cu lungimea ori lățimea. Dacă spațiul în care ninge are forma unui trapez, atunci aria ninsorilor va fi egală cu baza mică plus baza mare ori înălțimea supra doi. Dacă spațiul în care ninge are forma unui patrulater neregulat, adică un patrulater pe care actualii guvernanți nu au avut timp să-l reguleze încă... atunci aria ninsorilor va fi egală cu…știți ceva, mai bine întrebați un doctor în matematică, eu sunt doctor în drept”, a declarat premierul Victor Ponta.

4 comentarii:

  1. Ce te-a gasit in seara asta, Abate, ca esti ca Iorga, nu apuc eu sa citesc cat scrii tu. Nu mai pune postari, ca ma deranjezi de la seria noua din „Dallas”, dupa care trec la „Emanuelle”.

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote12 ianuarie 2013 la 22:39

    Dar volumul ninsorilor într-un trunchi de corn cum s-o calcula?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine întreabă-l pe Pavel Coruț cum se calculează volumul ninsorilor într-un octogon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil stiti ca sunt extrem de destept, dar cu toate astea nu-mi dau seama deocamdata cum se calculeaza volumul linsorilor la Antena 3 sau labe 1 TV. Sau astia sunt platiti la paușal si prin urmare nu e nevoie sa se calculeze volumul linsorilor?

    RăspundețiȘtergere