Google+

vineri, 17 ianuarie 2014

Cercetătorii britanici au stabilit că, de la proclamarea independenței statului român, numele conducătorilor săi s-au terminat în „escu”



După zeci de ani de experimente pe cobai, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că, de la proclamarea independenței statului român, numele conducătorilor săi s-au terminat, invariabil, în „escu”.
„Nu ne referim numai la Ion Antonescu, Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu, ci și la cei doi regi Carolescu, la regele Ferdinandescu și la regele Mihăescu”, au declarat cercetătorii britanici.

Luând cunoștință de studiul cercetătorilor britanici, Tăriceanu a inițiat imediat demersurile legale pentru a-și schimba pe cale administrativă numele în Tăricescu, motiv pentru care a fost exclus imediat din P.N.L. de Crin Antonescu pentru tentativă de uzurpare a calității sale de etern viitor președinte. Mai mult, declarând că dorește ca și numele lui să se termine în „escu”, Crin Antonescu a decis să-și schimbe numele în Crin Antenescu.

Nici Gigi Becali nu a rămas imund la studiul cercetătorilor englezi și, în perspectiva următoarelor alegeri de președinte de bulău, a hotărât să-și schimbe numele în Dumnezeescu.

Notă: după cum se poate observa mai jos, comentariile au fost publicate înaintea articolului, ceea ce nu face decât să ne sporească admirația pentru cititorii noștri de tip Nostradamus, care au prezis postarea cu mult timp înainte ca ea să apară.

9 comentarii:

  1. Eh, numele ca numele, dar pronumele? Cine a studiat pronumele, ha? V-am demascat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronu de marmote19 martie 2013 la 13:45

      Just, ar trebui sa se bage bani multi, ca sa se studieze si pronumele conducatorilor, plm, e vorba totusi de istoria nationala, nu putem fi atat de ignoranti pe cat ne-am dori:) I.C.R. ce pazeste? Sa se studieze si pronumele conducatorilor, d-lor, caci, iata, in ce priveste numele s-au milostivit englejii sa faca studii pt noi!

      Ștergere
  2. Cand o sa iasa Crin presedinte o sa-si ia ca nume de scena Mobute SeSe SeKă KăKă N'Gbengu Wa Zabanga si asa va fi strigat la apel de UE ca sa fie urecheat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Porumbel Ciripescu19 martie 2013 la 14:26

    Eu credeam ca doreste sa-si schimbe numele in Kăkărescu, cel mai bun si cel mai viteaz presedinte de stat in pat:)

    RăspundețiȘtergere
  4. fratele patronului de marmote19 martie 2013 la 14:31

    Sunt nevoit sa-i contrazic pe cercetatorii englezesti, Basecsu nu se termina in „escu”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta nu-i nimic, stati sa vedeti cand vom avea numai presedinti al caror nume va incepe cu „escu”! Va zic, criza economica ne va duce si acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa spui Esculaplm.

      Ștergere
    2. Hahaha, ce inseamna sa nu vezi cum in jurul tau in Londra dispar portofelele din buzunarele britanilor natafleti.
      Sa vezi cand om avea numai presedinti al caror nume va incepe cu H: Hahalera, Hadrian Zidul, Hargint Viu, Hasmocar, Has fura o gaina, etc

      Ștergere