Google+

marți, 7 ianuarie 2014

De frica justiției, conducerea U.S.L. a decis formarea unui guvern în exil

„Justiția băsistă intenționează să ne transforme într-o republică bananieră. Păi dacă te apuci să bagi la bulău toți membrii și apropiații celui mai cinstit guvern, cine să mai guverneze țara? Băsescu tocmai asta intenționează prin această epurare, să lase țara neguvernabilă, adică fără guvern”, a declarat astăzi premierul Victor Ponta.

Pentru a da peste cap planurile tiranului, U.S.L. a decis să formeze un guvern în exil, care să conducă țara prin ordonanțe de urgență din Kenya, Somalia, Indonezia și alte state cu care România nu are acorduri de extrădare.
În demersul său, Ponta a postat pe Facebook o fotografie din care reiese că, în studioul BBC din care vorbea în 1940 la radio, Charles de Gaulle, aflat și el la acea dată în exil, avea pe perete un poster cu Victor Ponta. „Singura deosebire între mine și prietenul meu de Gaulle este că el vorbea mai mult la radio în timp ce eu vorbesc mai mult la televizor sau la telefon, unde am minute nelimitate cu prietenul meu Ghiță”, s-a lăudat premierul.

Epurarea băsistă a adversarilor politici prin intermediul justiției a atins cote alarmante în ultima perioadă, deoarece tiranul nu se mulțumește numai să îi bage pe aleșii neamului la țuhaus, ci le cauzează cu ajutorul uneltelor sale din magistratură neajunsuri și mai mari. De exemplu, în cazul unui deputat din Partidul Conservator care avea pe rolul judecătoriei un proces de divorț, dictatorul i-a impus magistratului care a soluționat cazul să respingă cererea de divorț, silindu-l astfel pe sărmanul deputat să-și petreacă restul zilelor alături de soția sa. De asemenea, un senator din P.S.D. care din fericire apucase să divorțeze înainte de anul 2004, când a preluat tiranul puterea, s-a trezit acasă cu o hotărâre judecătorească prin care din oficiu judecătorul băsist triplase pensia alimentară la care alesul neamului fusese obligat față de copilul său minor.

„Deciziile de condamnare a politicienilor în general și a lui Adrian Năstase în special creează un precedent periculos, deoarece aleșii neamului vor trebui de acum înainte să se gândească de două ori înainte de a fura o dată. Nu mai spun că toți suntem oameni cinstiți, pe care nu am jefuit niciodată o persoană fizică, ci numai din avutul obștesc”, a declarat politicianul belgicanes Mareean Van Geelje.

3 comentarii:

  1. „Nu reusim noi sa furam cat muncesc altii, ce va agitati atata?", le-au transmis politicienii magistratilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain blogul, pacat ca nu scrii mai des

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate, ar exista riscul să scriu mai mult decât citesc.

      Ștergere