Google+

duminică, 6 octombrie 2013

Na, să-i mai blameze careva pe Grammar Nazis!

Patru crime în serie și două în paralel i-au şocat pe locuitorii din preajma Cibinului! Nişte copii au găsit pe malul râului şase saşi în şase saci. Fără îndoială că unii dintre sași ar fi și acum în viață dacă bieților copii nu le-ar fi trebuit circa două ore să le relateze corect părinţilor ce au găsit, fiind chiar corectați și apostrofați în numeroase rânduri.
Și ca să fie tacâmul complet, ceremonia de înmormântare a fost perturbată de un sas cu glas de bas, cam gras și ras pe nas, ce sta la taifas de-un ceas la parastas despre un extras din pancreas.

Din păcate, descoperirea nu este singulară: luna trecută, pe malul aceluiaşi râu, o angrosistă de mere a găsit corpul neînsuflețit al unei tinere. Deoarece la autopsie medicii legişti i-au găsit tinerei o bucată de măr în gât iar în himen şapte perforaţii mici, organele de anchetă au identificat-o pe tânără ca fiind Albă ca Zăpada.
Bătrânii înţelepţi din zonă au declarat dezamăgiţi că nici măcar crimele nu mai sunt ce-au fost odată şi că ei au bănuit că se va produce ceva suspect cu mult timp înainte, deoarece timp de trei zile consecutiv au observat la marginea satului un vultur ce sta pe-un pisc c-un pix in plisc, fiind vorba, fără îndoială, de un semn premonitoriu. Circa 80% dintre bătrâni nu au putut să indice in mod corect acest semn premonitoriu, ei fiind acuzați de ceilalți săteni că au dat în mintea copiilor, care, așa cum am arătat mai sus, nu au putut relata în timp util părinților că au descoperit pe malul râului șase sași în șase saci.
 

3 comentarii:

  1. Bine ca n-ai bagat-o pe aia:
    Capra neagra-n piatra calca, Cum o calca-n patru crapa!
    Crape capu caprii-n patru, Cum a crapat piatra-n patru!
    Capra neagra calca-n clinci, Crape capu caprii-n cinci
    Cum a calcat capra-n clinci.

    Capra paste langa casa, Capu caprii crape-n sase!
    Capra noastra n-are lapte, Crapa-i-ar coarnele-n sapte!
    Capra-n piatra a calcat Piatra-n patru a crapat,
    Povestea s-a terminat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote6 octombrie 2013 la 23:16

    Sunt incantat, vin de la bal, un bal fara egal cu final fatal la un halal carnaval estival cu scandal epocal dintr-un opal oval, pal, real si natural, fara rival, egal si actual.

    RăspundețiȘtergere
  3. fratele patronului de marmote6 octombrie 2013 la 23:18

    Cosasul Sasa cand coseste, cat sase sasi sasul coseste. Si-s sus si-n jos de casa sa, coseste sasul si-n sosea. Si sase case Sasa-si stie. - Ce sansa! Sasa-si spuse siesi.

    RăspundețiȘtergere