Google+

luni, 14 octombrie 2013

Nemaipomenita istorie a tigrișorului care a evadat de la Zoo Băneasa.



Sătul de hrana de doi lei pe care imediat ce o primea o dădea la boboci, un tigru singur cuc de la Zoo Băneasa, slab ca un ogar, s-a hotărât să rupă pisica-n două și să o șteargă iepurește de la Zoo Băneasa.

Furișându-se ca un șarpe, tigrul cel șiret ca o vulpe a reuşit să sară ca un cangur peste gardul împrejmuitor al grădinii zoologice, după ce a silit-o pe îngrijitoare să stea capră lângă acesta.
Ajuns în stradă cu inima cât un purice, tigrul a fost orbit de un ochi de pisică și, ca o curcă beată, a fost călcat pe zebră.

“Ce să-i fac tigrului dacă a stat popândău în mijlocul drumului? Nici n-am știut ce șarpe de tigru am crescut la sân, a umblat cu cioara vopsită, e clar că am stricat cu el orzul pe gâște! A crezut că trece peste gard ușor ca rândunica, devine liber ca pasărea cerului și gata, ajunge în pădure ca să ducă jderul la veveriță. Dar l-am fi căutat și-n gaură de șarpe! Păcat că nu a supraviețuit să vadă cum e în jungla urbană de după gard, unde toți te iau de papagal! Când ar fi văzut că a căzut singur de fazan, tigrul ar fi vărsat lacrimi de crocodil ca să-l primim înapoi după gratii. Ce să mai, de-aia n-are ursul coadă, brânză bună în burduf de câine se poate spune despre acest tigru”, l-a scos directorul Gradinii Zoologice Băneasa țap ispășitor pe neastâmpăratul tigrișor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu