Google+

marți, 1 octombrie 2013

Tot mai mulți medici români visează să meargă să lucreze la Cernobâl, deoarece acolo se ia șpagă cu patru mâini



Rezultate neașteptate ale unui sondaj efectuat printre medicii români: aceștia nu mai doresc să-și exercite profesia în statele din vestul Europei, ci la Cernobâl, deoarece au auzit că cei care profesează o perioadă acolo ajung să ia șpagă chiar și cu patru mâini.

De asemenea, sondajul a relevat creșterea considerabilă și a numărului medicilor români care visează să muncească la Fukushima. Totuși, aceștia sunt mult mai puțini decât cei care preferă Cernobâlul, motivul fiind unul simplu: e adevărat că și medicii care lucrează câteva luni la Fukushima ajung să ia șpagă cu patru mâini, însă mănâncă cu două-trei capete.

Medicii chestionați au precizat că nu s-ar întoarce să muncească în România decât dacă la Roșia Montană s-ar demara proiectul Glod Corporation de exploatare a aurului cu ajutorul cianurilor. „Numai așa vom ajunge să avem la noi în țară oportunitățile de la Cernobâl sau Fukushima, adică să putem lua șpagă cu patru sau chiar mai multe mâini”, a precizat unul dintre medicii chestionați, dl. Desfigurel Persilă.

2 comentarii:

  1. Ce paradox, unii procura aurul cu ajutorul cianurilor, iar altii procura cianurile cu ajutorul aurului:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Familia Borgia ti-a dat like la acest comentariu:)

      Ștergere