Google+

duminică, 29 septembrie 2013

SENZAȚIONAL: o babă nababă a fost surprinsă cumpărând un 1 kg de roșii


Senzațional: mai mulți pensionari de bun-simț au surprins astăzi în Piața Matache o babă nababă care a cumpărat nu mai puțin de 1 kg de roșii.

Mă plimbam și eu prin piață, așa cum fac pensionarii uneori, adică sâmbăta, duminica și în zilele lucrătoare, începând cu ora 06:30 a.m.
Te mai înjuri cu un tarabagiu al cărui unic scop în viață nu este să scoată profit, ci să jecmănească pensionarii, dar nu-l jignești.
Mai pândești o roșie borșită în speranța că va fi lăsată la reducere, când chiar se reduce mai bagi niște upercuturi la ficat pensionarilor rivali care încearcă să ajungă înaintea ta la taraba cu pricina, dar păstrezi limitele bunului-simț.
Când, deodată, în piață a apărut o babă pe care n-o mai văzuse niciunul dintre noi, pensionarii normali. Spre stupoarea noastră, hoașca nici măcar n-a dat ocol întregii piețe pentru a se informa despre prețurile de la fiecare tarabă, ci s-a dus glonț la prima tarabă cu roșii. „Pune-mi și mie 1 kg”, i-a zis hârca, în auzul tuturor pensionarilor care făcuserăm cerc în jur, țăranului care vindea roșii ecologice din grădina sa din Turcia. 3 lei”, a răspuns țăranul, iar cotoroanța a dus imediat mâna la portofel, fără sa-i răcnească țăranului nici măcar deja clasicul printre pensionari: „Hai, sictir, du-te-n pizda mă-tii dă mafiot!”.
Când a mai cerut și de la taraba următoare nu mai puțin de 1 kg de ardei, noi, pensionarii normali, nu am mai putut răbda și am strigat: „Huoo, dai bairam acasă, talpa iadului!?”, a relatat incidentul d-nul Lefter Subnutrescu, pensionar pe caz de boală gravă, incurabilă, încă din anii ’90.

La această oră, baba nababă este anchetată la D.N.A. cu privire la proveniența banilor pe care i-a folosit la piață. Deși inițial în presă s-a răspândit zvonul că substanțiala sumă de bani ar putea proveni de la cei doi fii, acesta a fost infirmat indirect de purtătorul de cuvânt al D.N.A., care a făcut precizarea că cei doi fii ai babei sunt stabiliți de mai mulți ani în Mizil.

7 comentarii:

  1. Vecini cu mini in Mizil... Stipendiul s-a scazut drastic de cand s-o stafidit babili :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Misterul babaciunii burgheze este cu atat mai mare cu cat nu a fost nici magistrat corupt, ca sa aiba pensie de 180 de milioane de lei vechi, nici securista, ca sa aiba pensie de 150 de milioane de lei si nici macar cadru militar, ca sa aiba pensie de 60 de milioane de lei vechi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca n-a fost nici securista, e clar, hoasca nu poate fi decat patroana de la bordelul Buranovskie Babuski. Caz in care ma mira faptul ca nu a cerut prima data un kil de castraveti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote29 septembrie 2013 la 14:42

    Pai baba asta ii atat de bogata ca trebuia sa-i zici „talpa jadului”, nu „talpa iadului”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sefu', zi-i, te rog, ca PSD i-a miscorat iar pensia! :-D (ZaSHIT)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sefu', zi-i, te rog, ca PSD i-a miscorat iar pensia! :-D (ZaSHIT)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sefu', zi-i, te rog, ca PSD i-a miscorat iar pensia! :-D (ZaSHIT)

    RăspundețiȘtergere