Google+

vineri, 6 septembrie 2013

Mulți români nu vor merge astăzi la meciul România-Ungaria deoarece nu le-a murit nimeni



Numeroși români și-au exprimat dezamăgirea că în ultima vreme nu le-a murit nimeni, pentru a putea merge și ei la meciul România-Ungaria.
Se pare că această optică a românilor i se datorează în mare parte lui Mircea Sandu, președintele FRF, care a oferit gratuit bilete la meci familiei copilului de 4 ani sfâșiat săptămâna aceasta de maidanezi în București. Plăcut impresionați de inspirația de care a dat dovadă Mircea Sandu, părinții copilului sfâșiat de câini au depus toate eforturile pentru ca înmormântarea, inițial programată chiar în ziua meciului, să fie devansată cu o zi, astfel încât ei să poată beneficia de neașteptatul cadou.

Aflând de la televizor de inspirația și mărinimia lui Mircea Sandu, mulți români și-au exprimat îngrijorarea față de fețele palide ale mamelor și bunicelor lor trecute de 80 de ani și le-au sfătuit să ia câteva guri de aer curat în mijlocul haitelor de maidanezi din parcuri. Speranțele lor s-au dovedit însă iluzorii, căci după cum a declarat Azorică Venturiano, Junior Manager în haita din Cișmigiu, aspirațiile maidanezilor au crescut în ultima vreme, astfel că nu mai compostează hoaște, ci doar prospături.
„Vrei gratis la meci? Trimite-ți odrasla în parc, nu babe decrepite!”, a mai adăugat Azorică Venturiano.

PS: Mai puțini hipsteri în Piața Universității în această seară, de teamă ca suporterii unguri scăpați din cușcă să nu le vandalizeze bicicletele.

3 comentarii:

  1. Ce bine arata poza, unul mai danez decat altul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maidanezii iredentisti din Centrul Vechi al Capitalei s-au raliat astazi bozgorilor, pișându-se impreuna pe zidul cladirii din Centrul Vechi unde s-a decis unirea de la 1859 si, mai mult, deranjand pasnica comunitate de tigani care locuieste intr-insa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este stiut ca atunci cand au navalit in Panonia ungurii tineau carnea cruda sub saua de la bicicleta

    RăspundețiȘtergere