Google+

miercuri, 25 septembrie 2013

Pentru a asigura națiunii o alimentație cât mai sănătoasă, Guvernul va implementa și dezvolta programul “Napul la români”



Concluziile studiului comandat de Guvernul României cu privire la nap au fost date astăzi publicității, specialiștii scoțând în evidență virtuțile terapeutice ale celebrei plante erbacee: laxativ, diureic și expectorant.

Având în vedere aceste rezultate extraordinare ale studiului științific referitor la nap, Guvernul nu mai stă pe gânduri: chiar de mâine va implementa și apoi dezvolta programul „Napul la români”, structurat pe mai multe componente:

-Într-o primă fază, programul „Napul la români” va fi implementat de Guvern în industria alimentară, luând astfel naștere prima sa componentă:  „Napul la Alimentație”.

-Într-o a doua fază, programul va fi introdus în spitale și policlinici, conform strategiei guvernamentale pe termen lung „Napul la Sănătate”.

-Într-o a treia fază, programul „Napul la români” va fi introdus și în învățământul primar, creându-se astfel secțiunea „Napul la școlari”, care va înlocui programul „cornul și laptele”.

-În ultima fază a programului, Guvernul speră să deruleze cu succes și componentele: „Napul la Cultură”, „Napul la Transporturi și Infrastructură”, „Napul la Investiții”, „Napul la Mediu” (cu subcomponenta „Napul la Roșia Montană”) și „Napul la Finanțe”.

Ca de fiecare dată, nici acum nu lipsesc cei care privesc cu scepticism noul scop declarat al Guvernului, ei afirmând nici mai mult, nici mai puțin, că efectul laxativ și expectorant pe care-l urmărește Guvernul prin implementarea programului „Napul la români” se poate obține la fel de bine procedând ca și până acum, adică pornind televizorul când încep jurnalele de știri.

Un comentariu:

  1. Totodata, avand in vedere efectul calmant al napului, Guvernul spera sa domoleasca protestele duminicale din Bucuresti prin implementarea, cu ajutorul jandarmilor, a programului "Napul la hipsteri".

    RăspundețiȘtergere