Google+

vineri, 12 aprilie 2013

Coreea de Nord le-a solicitat pe cale oficială americanilor să-și ducă portavioanele la Pearl Harbour



Printr-o notă diplomatică, Coreea de Nord a cerut Statelor Unite ale Americii ca în cel mai scurt timp posibil să-și trimită toate portavioanele la Pearl Harbour.
„Nu vedem de ce americanii ne-ar respinge solicitarea, mai ales că ea are la bază un precedent: în decembrie 1941, președintele american Roosvelt a soluționat favorabil o cerere similară formulată de Japonia”, a declarat un oficial nord-coreean.

Mai mult, nord-coreenii le-au solicitat americanilor ca în cazul în care rachetele Musudan nu vor putea ajunge până în Hawaii, să-și țină portavioanele acolo încă o săptămână, până se întorc acasă din țările calde rachetele Taepodong 2, care în fiecare toamnă migrează acolo în stoluri pentru a nu le îngheța în timpul iernii combustibilul solid.
Dacă rachetele Taepodong 2 nu se vor întoarce totuși acasă atât de repede din țările calde, Coreea de Nord i-a rugat pe americani să-și aducă portavioanele lângă țărmul său, în bătaia tunurilor coreene de coastă. Dat fiind însă că experții nord-coreeni n-au elucidat încă pe deplin complexul fenomen care determină pulberea să ia foc, președintele Kim Jong-un ia în calcul folosirea împotriva portavioanelor americane și a tunurilor de apă sau a tunurilor imobiliare.

6 comentarii:

  1. Nu e recomandata folosirea tunurilor de apa impotriva portavioanelor, deoarece risca sa le imprastie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, iar niste portavioane imprastiate sunt mai greu de nimerit decat o masa compacta de portavioane.

      Ștergere
    2. Agentul termic 00713 aprilie 2013 la 15:13

      „Este foarte important ca portavioanele americane sa se afle intr-un loc prestabilit si intr-o masa compacta. Altfel savantii nostri ar fi nevoiti sa fure un radar sud-coreean pentru a-l clona”, a declarat Kim Jong-imun.

      Ștergere
  2. Patronu de marmote12 aprilie 2013 la 22:53

    Frate, nord-coreenii sunt periculosi, sa dea D-zeu sa nu aiba atat de mult armament nuclear cat au gasit americanii in Irak!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fratele patronului de marmote12 aprilie 2013 la 22:54

      Nord-coreenii sunt mai periculosi decat Mos Gherila:)

      Ștergere
  3. Părerea mea este că dacă nord-coreenii vor fi atacați de americani, Cristi Danileț va denunța la CSM agresiunea împotriva poporului său.

    RăspundețiȘtergere