Google+

sâmbătă, 13 aprilie 2013

După accidentul de azi al lui Traian Băsescu, uzina Dacia a decis introducerea unei dotări opționale pentru noul Logan: sistemul de frânare



Accidentul de astăzi al președintelui, care a lovit în spate cu Loganul său un alt autoturism, le-a dat de gândit proiectanților de la uzina Dacia.
„Privind la televizor accidentul președintelui, ne-am dat seama că lipsa sistemului de frânare la marca Logan, combinată cu consumul de băuturi alcoolice, poate duce la accidente pentru posesorii de Logan care au reușit să pornească motorul”, și-au justificat specialiștii de la „Dacia” intenția de a introduce sistemul de frânare pe noul Logan.

Oricum, pentru început, dotarea va fi numai opțională, deoarece producătorul auto de la Mioveni dorește, pe de o parte, să testeze impactul pe care noua măsură l-ar avea asupra împătimiților de Logan (destul de refractari la nou), iar, pe de altă parte, să obțină avizul tehnic de la cel care, practic, a făcut Dacia mare- Burebista.

Din punct de vedere tehnic, opinează specialistul Deceneu, noul sistem de frânare ar putea fi pus în practică prin legarea unui cablu de frână de mână de pedala de bicicletă dintre ambreiaj și nonaccelerație.

5 comentarii:

  1. Burebista pilota o Dacie mare, de neam prost, cu numar de Sarmizegetusa si bord de ceneu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu Dacia cu bord de CN e tare, mi-am adus aminte de anii 90, care avea pe vremea aia bord de CN la Dacie era ca astia cu X6 din zilele noastre:)

      Ștergere
  2. Patronu de marmote13 aprilie 2013 la 23:06

    Perioada lui Burebista este singura perioada din istoria marcii cand o Dacie a reusit sa tina fara sa se faca tandari de la gura Bugului si pana in Boemia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fratele patronului de marmote13 aprilie 2013 la 23:08

      He, he, acu' nici in camion nu mai rezista atata!

      Ștergere
  3. De ce sunteti rai, mah, totusi Dacia este singurul autoturism care pe distante mai lungi merge cu masina.

    RăspundețiȘtergere