Google+

vineri, 19 aprilie 2013

Țiganii ajunși în Marea Britanie din Rromânia vor scăpa de trauma amenzilor primite pentru parcarea neregulamentară a mașinilor furate



Pentru a veni în sprijinul țiganilor din România care, din timiditate față de britanici, se rușinau să-și parcheze mașinile furate în Marea Britanie în parcările publice din Regat, mai multe orașe din Anglia au înființat parcări speciale pentru țigani.

Parcările speciale pentru țigani vor fi semnalizate cu un indicator rutier în care litera P va figura cu alb pe un fond bleu, împreună cu indicația „MORO CAR PARK”, cu privire la care britanicii nu au nicio îndoială că va fi înțeleasă imediat de țiganii români.

Încântați de facilitatea oferită de britanici, țiganii rromglezi le-au dedicat pe sistem turbo o manea având ca laitmotiv cugetarea filosofică „iar dujmano, has mo car, să parcheze-n morocar”.

3 comentarii:

  1. Spre deosebire de parcarile obisnuite din Anglia, in care dai bani ca sa ramai, in parcarile speciale pentru tigani acestia vor primi bani ca sa nu mai iasa de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un proverb stramosiliesc zice asa: "Tiganul tot tigan si-n ziua de Ctrl V".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronu de marmote19 aprilie 2013 la 00:56

      Adica in ziua de Paste?:))))
      Supertare asta!

      Ștergere