Google+

joi, 4 aprilie 2013

Bântuit de tot mai multe firme-fantomă, Oficiul Național al Registrului Comerțului a scos la concurs mai multe posturi de registrator-exorcist



Confruntat cu creșterea alarmantă a numărului de firme-fantomă, Oficiul Național al Registrului Comerțului a decis să angajeze mai mulți registratori-exorciști.
În acest sens, O.N.R.C. a luat deja legătura cu reputații specialiști Scooby Doo și Shaggy, care de ani de zile fac performanță la Cartoon Network într-un domeniu puțin cunoscut de către angajații O.N.R.C., motiv pentru care a ajuns să-i bântuie atât la serviciu cât și în somn: domeniul firmelor-fantomă.

Firmele-fantomă se caracterizează prin aceea că deși inspectorii fiscali simt în preajmă prezențe stranii ale unor cifre de afaceri și profituri considerabile, ei nu reușesc deloc să le localizeze.
„Fimele-fantomă au dezvoltat foarte mult evaziunea în domeniul industriei textile în general și în cel al cearșafurilor albe în special”, a explicat Scooby Doo la No Money Channel.

Odată cu angajarea registratorilor-exorciști, funcționarii de la O.N.R.C. speră să scape de glumele proaste ale firmelor-fantomă de care au parte permanent la serviciu: închiderea intempestivă a solitaire-ului, log out-ul brusc la contul de Facebook, furtul de cireșe de pe FarmVille sau iscarea din senin a unor curenți de aer care sting țigările la colțurile clădirii O.N.R.C.

Următoarea acțiune de amploare a O.N.R.C. va viza firmele-căpușă, în prezent putându-se citi pe toți pereții instituției anunțuri de genul: „Avocat comercialist înființez firme-căpușă pentru clienți câini și pisici”.

3 comentarii:

  1. Scooby Doo Doo Georgescu4 aprilie 2013 la 19:32

    De fapt sunt Vadimash, v-ati dat seama dupa nume, numai cineva foarte destept putea inventa un asemenea șoc de cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  2. Era mai tare sa scrii asa: „Avocat comercialist înființez firme-căpușă pentru clienți câini și pitici”.

    RăspundețiȘtergere