Google+

luni, 8 aprilie 2013

Polițiștii englezi vor păzi în permanență mormântul „Doamnei de Fier” de țiganii veniți din România



Mai mulți politicieni britanici conservatori și-au exprimat public temerea că, după înhumarea „Doamnei de Fier”, Margaret Thatcher, decedată astăzi, țiganii veniți din România i-ar putea profana mormântul pentru a o duce pe baroneasă, cunoscută în politica anilor ’80 ca o adevărată fiară, la fiare vechi.

Temerea politicienilor britanici nu este deloc nejustificată- este deja celebru cazul celor doi țigani din Făurei care, ajunși în Germania la ciordit, au fost surprinși noaptea de polițiștii nemți în cimitir în timp ce-l exhumau pe cancelarul Otto von Bismarck după ce în timpul zilei auziseră de la mai mulți vizitatori buzunăriți că merg să viziteze mormântul „Cancelarului de Fier”.

În ce-i privește pe politicienii francezi, aceștia și-au exprimat regretul că țiganii noștri s-au stabilit în Franța abia în ultimii ani și nu în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea, când l-ar fi salvat cu siguranță pe omul cu masca de fier de la o soartă crudă.

8 comentarii:

  1. De milă, de silă, sau de gura lui Iredentilă, Abatele a luat o pastilă și ne-a arătat ce i-a mai trecut prin bilă...

    RăspundețiȘtergere
  2. „Doamna de fier” ar fi avut suficient fler daca s-ar fi ocupat de privatizarea Oltchim. Ca pe bozgorii de englezi i-a privatizat de până la războiul pt insulele Malvine au pomenit-o astia numai printre dinti. Dupa aia a intrunit cvorumul de 500 de oameni trimisi la moarte, astfel ca a devenit un lider respectat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu pe ce lume te scalzi, se zice insulele Maldive-Falkland am vazut eu la Realitatea:)

      Ștergere
  3. Stimati cititori, pentru prima data in istoria blogului Iredentila a fost devansat la comentarii de Prof. Dr. Cocosul Garlic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote8 aprilie 2013 la 23:02

    Parerea mea este ca singurul element de legatura intre Iliescu si Thatcher sunt minerii. Da' in alt sens.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru a beneficia de aria ei vasta de expertiza, tiganii din UK au invitat-o pe Mama Expertiza sa-i viziteasca, ca ea stie cum se ciordesc moaste de doamna cu clontu' de hier pt dat la topit. Caci ea stie de-astea cu know-hau-hau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cuviosul Poponarie8 aprilie 2013 la 23:18

    nu mai se exista pic de respect, maine te pomenesti ca o sa lovesti si in Mircea Geoana, Abate spurcat la clont!

    RăspundețiȘtergere