Google+

vineri, 19 aprilie 2013

ENEL anunță că va furniza energie ieftină obținută din morți



Conform cercetărilor științifice recente, moartea trupului nu este punctul terminus al călătoriei sufletului (acum urmează o adăugire pentru dacologii de pe YouTube: așa cum, de altfel, strămoșii noștri daci descoperiseră încă de acum 2500 de ani).
Astfel, după ce trupul își termină „bateriile”, mai rămân totuși 20 de wați de energie*, pe care ENEL este hotărât să nu-i mai lase să se irosească zadarnic prin transcederea într-un nou univers, ci să-i capteze în sistemul energetic** național.

„Ar fi o investiție epocală, practic cu cinci morți ar putea fi aprins un bec de 100 de wați. Să nu mai vorbim de avantajele pe care le-ar avea statele din lumea a treia, unde rata mortalității este foarte ridicată. De exemplu, în India, morții unei familii în decursul unui an calendaristic le-ar putea asigura urmașilor energia electrică pentru întregul an”, a comentat directorul ENEL.

Captarea în sistem a energiei obținute din morți nu va fi însă deloc ușoară, știut fiind că nu toți morții luminează la fel. Practic, ENEL s-ar confunta cu aceeași situație ca în cazul captării energiei eoliene, uneori vântul încăpățânându-se să nu bată în parametrii tehnici fixați de Guvernul Ponta prin hotărâre de guvern.

Totuși specialiștii avertizează că utilizarea noii surse de energie ar putea tenta unele regimuri totalitare să săvârșească și mai multe excese împotriva propriilor cetățeni. De exemplu, unele state energofage, precum China, ar putea să introducă pedeapsa cu moartea chiar pentru delictele minore, din disperarea de a-și asigura energia electrică necesară menținerii creșterii industriale din anii trecuți.


**chiar sintagma „energetic” este o dovadă că geții îmblânziseră nu numai calul, ci și energia. A se vedea și sinonimele „enerdacic” și respectiv „enertracic”.

8 comentarii:

  1. Moartea nu exista, ea doar se transforma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai postare, nu m-am mai simtit asa de cand am citit "Amintiri din casa motilor", de Dostoievski, ce dracu te-a apucat, vrei sa ne faca astia si blog de narcomani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronu de marmote19 aprilie 2013 la 19:27

      Asta cu "Amintiri din casa motilor" s-a vrut a fi o gluma buna sau doar o ingurgitare a consoanei "r"?

      Ștergere
    2. Nu, de marcomani. Blog de marcomani și quazi.

      Ștergere
  3. Acum incep si eu sa inteleg ce este acela un consumator captiv in propriul corp:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuviosul Poponarie20 aprilie 2013 la 08:43

    Trebuia sa pui titlul asa: ENEL a anuntat ca va furniza energie ieftina din mortii ma-sii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja vu frate! Asta-i scenariu de matrix, numai ca aia foloseau energia viilor (nu alea de le zicem si podglorii). Eu din cate-am auzit oamenii au inceput sa injure de wati, spre exemplu "du-te-n watii ma-tii" sau "sa-ti iau watii in püla" sunt printre cele mai raspandite.

    RăspundețiȘtergere