Google+

duminică, 2 iunie 2013

Avertisment de călătorie în Marea Britanie: de astăzi, fustele și rochiile purtate în Regat vor avea obligatoriu volanele pe partea dreaptă



Polițiștii britanici au decis, în sfârșit, să aducă în concordanță piața modei din Regat cu piața auto a țării, astfel că au introdus măsura obligativității fustelor și rochiilor cu volane pe partea dreaptă.
Controversatul proiect de lege a provocat ample dezbateri: dacă în forma inițială obligația legală sus-menționată revenea exclusiv persoanelor de sex feminin din Regat, în forma finală ea revine „oricărei persoane care poartă rochie sau fustă în Marea Britanie”. Nu este clar ce a intenționat legiutorul britanic prin această modificare de ultimă oră a legii, dar surse din anturajul reginei ne-au dezvăluit că aceasta nu vedea cu ochi buni exceptarea scoțienilor și homosexualilor din Regat de la măsura obligativității de a purta fuste sau rochii cu volanele exclusiv pe dreapta.

„În sfârșit, conservatorismul britanic și-a reintrat astăzi în matcă! Intram în pământ de rușine când vedeam pe străzi în Londra persoane care, în cel mai insolent stil continental posibil, își etalau ostentativ rochiile cu volane pe partea stângă”, a declarat premierul englez David Cameron.

Noua măsură adoptată de britanici contra persoanelor atât de continentale în vestimentație a atras imediat atenția marelui istoric și om de litere român Lucian Boia, care a anunțat că în curând va trata această chestiune într-o lucrare amplă ce se va intitula „De ce este Marea Britanie altfel”, cu următoarele capitole: „Circulația invers” (cu subcapitolul „Volanele invers- acum și la rochii”), „Prizele altfel- indiferent ce prizezi”, „Beția- invers”, „Uniunea Europeană altfel” și „Viața sexuală- invers”.

4 comentarii:

  1. Cuviosul Poponarie2 iunie 2013 la 01:40

    Dar prin ”Betia-invers” ce vrei sa sugerezi? Ca acolo stimatele doamne sunt cele care se imbata ca scroafele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, nu există englezoaică get-beget să nu o aibă în arborele genealogic și pe Drosophila Melanogaster.

      Ștergere
  2. De cand au ras UDMR-istii in Harghita si Covasna toti arborii genealogici, pasaricile de acolo s-au adaptat noilor schimbari de mediu si fac ca drujba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu păsările din Har-Cov care s-au adaptat la noul mediu și fac ca drujba ai citit-o în Kamikaze (o țin minte pt. că și mie mi-a plăcut mult). Când mai faci de-astea dă și sursa, că nu ești PițiPonta!

      Ștergere