Google+

joi, 20 iunie 2013

Epidemie de rabie printre bucureșteni: unii călători au fost surprinși azi citind cărți în metrou. Află cum!



Cei care au călătorit astăzi cu metroul în București au putut sesiza un fenomen surprinzător: unii dintre călătorii așezați pe scaune țineau cărți deschise în mâini și chiar păreau că citesc.

Analizând  bizarul fenomen, specialiștii în domeniu au emis multiple ipoteze științifice, mergând de la căderea temporară a rețelei de socializare Facebook, până la defectarea tiparnițelor principalelor tabloide (știut fiind că atunci când tiparnițele tabloidelor se defectează, ele nu mai defechează).

Mai mult, filosofii idealiști au opinat chiar că ar exista o legătură de cauzalitate între faptul că la universitățile de stat nu s-a terminat încă sesiunea de vară și faptul că unii tineri, oripilând pe majoritatea călătorilor, țineau cărți deschise în fața lor în metrou, părând, nici mai mult, nici  mai puțin, că citesc pe ele.

La această oră, câțiva dintre călătorii care au fost surprinși în metrou de către organele de ordine deschizând cărți sunt reținuți la Poliția Capitalei sub acuzațiile de ultraj adus bunelor moravuri din societatea modernă și de atitudine provocatoare la adresa celorlalți călători. În curând, ei vor fi transportați de Poliție la Institutul Național de Medicină Legală care, printr-o expertiză psihiatrică, urmează să stabilească dacă la momentul deschiderii cărților în metrou aveau sau nu discernământ.

„Învinuiții care au fost surprinși astăzi cu cărți în metrou au încercat să muște din fructul cunoașterii cu o violență ieșită din comun, specifică numai unei epidemii de rabie intelectuală”, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Institutului Național de Medicină Legală.

5 comentarii:

  1. Stii cum e, citesti, nu citesti, vremea cititului trece!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ar zice Varanul, o carte de turnătorii face cât un lingău de aur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote20 iunie 2013 la 23:42

    Sau, cum ar zice Ponta, in umbra fiecarei carti mari se afla un xerox mic.

    RăspundețiȘtergere
  4. fratele patronului de marmote20 iunie 2013 la 23:45

    ”Mai bine sa scrii o carte in inchisoare, decat s-o citesti!”- Adrian Nastase

    RăspundețiȘtergere