Google+

joi, 6 iunie 2013

Directorul executiv de la Antena Group eliberat azi preventiv din arest



Magistrații Tribunalului București l-au eliberat astăzi preventiv din arest pe Sorin Alexandrescu, directorul executiv al Antenelor.

Se pare că motivul pentru care Sorin Alexandrescu a fost eliberat preventiv din arest este acela că ar fi șantajat mai mulți colegi de arest interlopi că va da ordin ca timp de o lună, în fiecare zi, să se vorbească la Antena 3 despre ei ca fiind niște oameni cinstiți, cu frica lui Dumnezeu. 
Desigur, o asemenea situație ar fi produs consecințe catastrofale pentru interlopii șantajați în arest de Sorin Alexandrescu: nu numai că ar fi pierdut respectul lumii bune interlope, care i-ar fi considerat niște oameni pur și simplu cinstiți, dar ce oameni de afaceri ar mai fi plătit taxă de protecție unor oameni pur și simplu cinstiți?
Puși în fața unui asemenea linșaj mediatic, colegii interlopi de arest ai lui Sorin Alexandrescu s-au gândit chiar la un linșaj fizic al acestuia, motiv pentru care au comandat de afară două cărți foarte apreciate în lumea bună interlopă: „Despre limite” de Gabriel Liiceanu și „Sfârșitul Occidentului? Spre lumea de mâine” a lui Lucian Boia, în copertele cărora fuseseră cusute în prealabil săbii ninja și nunceaguri.

Într-un asemenea context, era normal ca magistrații Tribunalului București să aprecieze că Sorin Alexandrescu trebuie eliberat preventiv din arest, măsura arestării urmând a fi înlocuită cu interdicția de a părăsi țara.
Dispunerea față de Sorin Alexandrescu a măsurii interdicției de a părăsi țara apare însă ca fiind total inutilă, chiar împotriva legilor firii anteniștilor, dacă avem în vedere că niciun antenist nu și-ar afla scopul jurnalistic existențial în afara limitelor Bucureștiului, în general și Cotroceniului în special.

2 comentarii:

  1. Ah, nu mai zisesem de mult asta: inca un blog de pupicuristi basisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi n-avem ce face, trebuie să ne punem bine cu actualul președinte si viitor ministru (din 2014) în Cabinetul Ponta:)

      Ștergere