Google+

vineri, 7 iunie 2013

Scurtă convorbire pe mess



Cocosul Garlic: Abate-ti atentia catre un rap navalnic / debitat pe cioc de catre Cocosul Garlic / Abatele le zice, idei el genereaza / Cocosul ii raspunde in versuri, ca rimeaza / voi, muritorii, ii ascultati uimiti / lasati-o-n pula goala, ca nu suntem tampiti / ba sunteti, muritorilor, asta v-o zicem noi! / Cocosul si Abatele vin acum peste voi.

Abatele de la Regula: Biserica Ortodoxa Romana e una autista/ ea nu comunica cu oamenii, cand Dumnezeu exista/ mai bine-i dai Abatelui un calculator/ sa calculeze dobanda la 30 de arginti cand sta la semafor.

Cocosul Garlic: Abatele nu-i Iuda, el n-o sa va tradeze / doar banii de pe card o sa vi-i incaseze / Cocosul n-are treaba nici cu ortodoxia / si nici macar cu banul, caci asta-i e prostia / dar celor ce n-au creier si totusi deschid gura / cu pula le-o astupa, ca sa-si aline ura.

Abatele de la Regula: Rugata sa analizeze aceasta bucata, muzical/ Marioara Murarescu e si-acuma internata in stare grava in spital, eee.

Cocosul Garlic: acest rap e tezaur, folcloric daca vrei / desi nu e cu negri, cu bani sau cu femei.

Abatele de la Regula: acest rap este closca cu puii de aur de la Pietroasele/ e Iisus Christos platind la rusi si gazele.

Cocosul Garlic: daca tiganii il vedeau pe Iisus Cristos batut in cuie / le-ar fi scos sa le vanda, si luau romanii muie.

Abatele de la Regula: e-un rap cu fracturare de gaze de sist/ sa-mi bag pula, oare eu chiar exist?

Abatele de la Regula: aceasta a fost o intrebare poate chiar existentiala, care, desigur, nu transforma viata intr-una pestilentiala.

Cocosul Garlic: raspunsul e ca suntem, dar nu stim ce-o mai fi / cum noi dam numai muie, e clar, n-avem copii.

Abatele de la Regula: noi interzicem casatorii gay in Constitutii/ nu vrem sa transformam tara in Piata Prostituții/ Abatele si Capitanul urca tara la cer/ pentru o garda de fier in jurul hotarelor nu-ti trebuie prea mult fler.

Abatele de la Regula: sa salvezi astea, trebuiau puse pe blog, induiosati-ma si va voi izbavi, cum spune orice teolog!

Cocosul Garlic: ho, Abate, crezi ca-s vreun bosorog? / salvez intelepciunea, sa poata citi si masele / ca insusindu-si fierea, veninul si otrava sa nu mai vada lucrurile de-a-ndoasele.

3 comentarii:

  1. Daca n-as sti ca sunteti cretini cu pedigree, sa-mi bag pula/ as zice ca-i o gluma toata tevatura:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar nu-i o gluma, e adevarul gol-golut/ mai nud decat Monica Lewinski cand l-a lasat pe Bill fara preput:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote7 iunie 2013 la 21:40

    Folosit in exces, cuvantul „pula”/ s-a demonstrat stiintific ca intre rase-alimenteaza ura.

    RăspundețiȘtergere