Google+

sâmbătă, 1 iunie 2013

Tot mai mulți posesori de Dacii 1310, ARO-uri și Oltcituri executați silit deoarece nu-și mai pot achita ratele de leasing pentru bolizi



Criza economică taie în continuare în carne vie pe piața auto! Tot mai multe persoane care achiziționaseră în leasing Dacii 1310, ARO-uri și Oltcituri sunt nevoite să renunțe la bolizii lor deoarece nu mai au posibilitatea să achite ratele de leasing nesimțite.
Practic, parcările dintre blocuri s-au umplut de Dacii 1310 abandonate de utilizatori după primirea somației de la executorul judecătoresc. Momentul este considerat de către oportuniștii de pe piața auto ca fiind unul extrem de favorabil pentru achiziționarea la licitația organizată de executor a unor Dacii 1310, ARO-uri și Oltcituri de lux, care apoi să fie vândute la preț triplu clienților fideli din Occident ai celor trei mărci auto consacrate.

„Nu mai suntem în perioada când economia duduia, când orice viezure putea încheia un contract de leasing pentru o Dacie 1310 doar cu buletinul. Acum cerem, ca o măsură de precauție suplimentară, și cartea de identitate. Cui nu-i convine, n-are decât să ia mânz”, a declat dl. Dacian Lăstun, reprezentantul unei societăți de leasing pentru automobile Dacia 1310, cu sediul social la Sarmizegetusa și punct de lucru la REMAT.

3 comentarii:

  1. Da' pe cocalarii cu lant de aur de 1 kil la gat, care agata gagici cu Moskvici-ul sau Trabantul luat in leasing nu-i vede nimeni, frate?

    RăspundețiȘtergere